2011 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

Čia man labai gera..Ačiū, SNP

Labas! Atėjau su straipsniu apie SNP. Šiaip turėjau suplanavus padaryti vieną dalyką, kad įkelčiau rašant dabar, bet kadangi oras ne toks kokio man reikėjo deja nieko neišeis..

SNP man yra tikrai labai brangi vieta. Čia tikrai yra daug šaunių žmogeliukų, nors šiaip bendravau tik su Elžbieta, man čia patinka. Kadangi čia rašau labai neseniai laikau save visai nauju žmogeliuku Jūsų visų tarpe. Iš pradžių labai bijojau, galvojau „suvartys“ mane čia visi ir su ašarom spruksiu iš čia, bet galiausiai pamačiau, kad čia visai paprasti žmonės, tokie kaip ir aš ir nieko nuo manęs nesiskiria. Žinoma visos esate kažkuom šaunesnės už mane, rašote įdomius, naudingus straipsnius. Jeigu ką domina kaip atradau SNP, ir ką pamaniau jį atsidarius pirmąjį kartą? Atsakysiu. Žinoma visos žinote SNT blog'ą, tai kažkaip skaitydama jį kažkur pamačiau šio blog'o adresą, labai susidomėjau ir užsukau pas jus, man atrodo kažkokie barniai tarp blog'ų buvo (galiu klysti), na bet pamačiau čia tai bent! Dar už SNT geriau! Tikrai tikrai.. Visų pirmą SNP skaičiau tyliai, jokių komentarų, bijojau kištis ir visa kitą, tai truko gal mėnesį. Paskui pradėjau skaityti normaliai, tik neatsimenu nuo kada, nes tada šis blog'as nebuvo man toks svarbus, kaip paskutiniu metu. Na galiu pasakyt, kad tikrai nuo šių metų jį skaitau.
Tikrai galiu pasakyt, kad į SNP atėjau kiek bailoka, dabar įsidrąsinus, pradžiai bijojau jūsų nuomonių, dabar ne, kaip bus, taip bus, tuo aš ir vadovaujuosi. Tai tikrai didelis pliusas kurį gavau dovanų iš jūsų.
Noriu padėkoti Monikai, kad mane priėme čia rašyti, noriu padėkoti žmonėms kurie komentuoja ir perskaito mano pranešimus iki galo, ačiū už pagirimus, ačiū už kritiką.
Gerbiama Monika, (čia labai oficialiai :D) noriu tau palinkėti stiprybės, ištvermės, daug skaitytojų, daug komentarų po pranešimais, nepaleisti blog'o vairo, ilgai, ilgai gyvuoti blog'ui, o svarbiausia didelės sėkmės!
Jos linkiu visoms administratorėms ir rašytojoms! :)*

Laura ;]

4 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

oH,Laura,Laura.. Tu nuostabi! :)**

Anonimiškas rašė...

Kaip gražu!Šaunu, kad nebe bijai. Aš irgi nuo pat pradžių bijojau, bet kai pradėjau rašyti tai buvo pirmas blog'as į kurį galėjau rašyti nevaržomai :)

Elžbieta. rašė...

oho, net su SNT palygint.;o

Laura/lauruncikas14 rašė...

Aciu :)*