2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Būk kaip žvaigždė

Sveiki :)
Nutariau, parašyti straipsnį, o t.y. savo jau truputį primiršta rubrika 'Būk kaip žvaigždė'. Prieš pradedant, norėčiau jums pristatyti praeito, balsavimo rezultatus.
Na, iš 35 balsų, Nina Dobrev užėmė pirmą vietą ir surinko 11 balsų arba 31 procentą. Sveikiname ją :D. Ir štai jos apranga:
Mano manimu apranga, buvo verta nugalėti :).
***
Na, o dabar pažiūrėkime, pirmos dalyvės Penelope Cruz aprangą.
Penelope apranga: ji man, nelabai patiko, ypač džinsai, nes nemėgstu platėjančių džinsų, nors jie sugrįžta į madą. Na marškinėliai paprasti, o batai- net nežinau, nelabai mėgstu smailėjančių batų. Akiniai, tuputį per tamsūs. 6/10

Polyvore apranga: ką galiu pasakyti: džinsai jau minėjau, kad tokie nepatinka, marškinėliai čia gražesni, nei pas Penelope, batai ne tokie siaurėjantys, tad gražiau atrodo ir žinoma 'Ray Ban' akiniai tinka, nes jų šviesesni stiklai.

Dabar Rihanna:
Rihanna apranga: manau čia Rihanna, dalyvavo kokioje fotosesijoje. Apranga man labai patiko, nes mėgstu ryškių spalvų drabužius. Prie derinio, puikiai tinka ir aksesuarai- apyrankės ir žiedas.

Polyvore apranga: ši palaidinė ir šortai, manau nėra tokie įspūdingi, kaip Rihannos, bet puikiai tinka, Beje Rihannos batų nesimato, tai parinkau aukštus, verstos odos ir rožinius aukštakulnius. Taip pat suradau ir žiedą su apyrankėmis.

Na, o dabar apklausa:
survey hosting


Prašau siūlykite įžymybes ir komentuokite :)
Myliu, Berta...

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Už rihanna, o žvaigždė Shakira :D

Anonimiškas rašė...

Rihanna tikrai labai gražiai apsirengus :)
Na,o aš siūlau jenifer lopez ir britney spears :)

Elžbieta. rašė...

gražu! paimk paramore solistę, tą raudonplaukę, nepamenu name.