2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Būk kaip žvaigždė



Sveiki,
savaitgalį neparašysiu, nes išplaukiu su baidarėmis :). Tad šiandien žadu atsigriebti už visą savaitgalį :). Na, o dabar garsiai pasileidžiu muzika ir... pradedam! Šiandienos dalyvės:
  • Miley Cyrus
  • Nicole Scherzinger
  • Demi Lovato
  • Taylor Swift
  • Nina Dobrev

Miley Cyrus apranga: apranga man arti širdies, nes pati taip dažnai rengiuosi. Pagal jos aprangą matome, kad ji jau seniai metė Hannos įvaizdį, dėl to aš džiaugiuosi. Na dabar Miley tapo tikra panele :). Na man jos aprangoje nepatiko tik batai, nežinau kodėl ;D.

Polyvore apranga: manau viską puikiai atkartojau, tik batų tokių neradau, tai uždėjau gana panašius, tik dar gražesnius batelius. Atsiprašau, bet daugiau komentuoti nebegaliu, juk reikia taupyti mintis kitoms įžymybėms.
Nicole apranga: jos apranga taip pat man tikrai nesvetima, manau viskas čia puikiai suderinta. Manau su šia apranga anksti ryte palakstyti po parduotuves puikiai tiktų :).

Polyvore apranga: suradau džinsiukus, baltą palaidinę ir šlepetes. Na, o tada liko tik aksesuarai- rudi akiniai nuo saulės ir pieno spalvos rankinė.
Demi apranga: suknelė graži, batai taipogi, bet manau vienos apyrankės neužteko derinyje, trūko dar kažko... gal puošnios delninukės ar kaklo vėrinio?

Polyvore apranga: teks prisipažinti. Suknelę surasti buvo laaabai sunku, niekur tokios neradau... Tad nutariau uždėti violetinę suknelę. Tada uždėjau sidabrinius batelius. Ir žinoma liko aksesuarai: sidabrinė apyrankė (ji metalinė) ir "pixi" (:D) nagų lakas.
Taylor derinys: jis man labai patiko, nors retai taip rengiuosi. Manyčiau šiame derinyje rankinės ir batų spalva galėjo būti ta pati...

Polyvore derinys: ši derinį atkartoti nebuvo jokio vargo... Gal dėl to jį padariau per 5 min.? (:D)
Tikriausiai tą raudoną sijoną dievinu. Tad uždėjau jį, tada dryžuotą palaidinę ir smėlio spalvos batus. Aksesuarai: ruda rankinė ir ne visai raudonas lūpdažis.

Ninos apranga: pati Nina man labai graži, man ant jos viskas tinka :), gal todėl ir sakoma "Ant gražaus žmogaus ir snarglys tinka" :D. Na čia Nina matome fotosesijoje ir ji mano manymu tikrai gražiai aprengta...

Polyvore derinys: į Polyvore paieškos laukelį įvedžiau: "Silves Tops" ir gavau rezultatą ;D ir tai aišku buvo sidabrinė palaidinė, atrodo kainuoja virš 900 šimtų litų :O, tada suradau juodus šortus ir pilkšvus ir truputį violetinius verstos odos batelius, na ir galiausiai uždėjau metalinę grandinėlę.

web survey


Laukiu nesulaukiu jūsų komentarų :), beje dar galite siūlyti savo įžymybes komentaruose!
Dar neatsisveikinu, nes ruošiuosi dar parašyti-
visų mylima Berta :D

8 komentarai:

Akvilė (elle_akvilytiaa) rašė...

Aprangos patiko. ;P Visos tokios skirtingos, bet savaip gražios. :D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Patiko! :)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiū :)

Elžbieta. rašė...

gražu, gražu.
balsavau už Miley aprangą.

Anonimiškas rašė...

Visos gražios :o

Anonimiškas rašė...

Visos gražios,bet labiausiai man patiko Ninos :)
Beje,malonu,kad padarei visas mano pasiūlytas ;]

Unknown rašė...

labai grazu gal glite ikelti is vampyru dienorasciu su karolina ir bone?

Unknown rašė...

Gal galite padaryti toki ir su Selena Gomez?