2011 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

!!

Labas vakaras brangučiai mano!!!:*
Oh,kaip pasiilgau kažką rašyti,nes mano galvoje slypi iš ties laaaabai daug idėjų,tik aišku jas įgyvendinti reikia laiko. Na,o kadangi rytoj rugsėjo pirmoji - naujų mokslo metų pradžios šventė tai pirmiausiai rytoj norėčiau palinkėti,kad puikiai ir linksmai atšvęstumėte rugsėjo pirmąją,o ne tūnotumėte prie kompiuterių.. Juk rytoj galima sakyti vos ne pirma diena mokykloje be namų darbų.. Na,o jeigu kalbant apie blog'ą..

Iš ties jis tikrai velniškai neaktyvus,bet tikrai nieko nesiruošiu bausti,nes.. Paskutines dienas tiesą sakant (vasaros) ir aš pati atgyvenau taip kaip turėjau atgyventi visą vasarą.. Na ir žinoma jau pasiruošiau mokyklai,tik vat dar liko keletas dalykėlių iki laimingo žmogaus. Ir šiaip daug kas įdomaus per vasarą įvyko,ja tikrai esu patenkinta.. Gyvenimas iš ties yra gražus.. Norit tai suprasti?
Įsimylėkit paslapčia,laukit kol tas žmogus kažką pasakys,būkit su draugais,juokitės,džiaukitės,visada turėkite pašonėje draugą kuriam viską išsipasakosit,net ir jei reikia pykitės su mama- tai sustiprina mamos ir dukros meilę. iš ties tai nuostabu.. Tiesiog gyvenkite kaip normalūs žmonės!

Tad tiek norėjau parašyt. Galbūt šiandien jei neeisiu maudytis,ruoštis,susitvarkyti plaukų ir visų kitų išvaizdos dalykų parašysiu ką nors.

Tai tiek,
kol kas sėkmės jums rytoj!
Myliu. :)*
Monikaaa

Komentarų nėra: