2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

Aš tave kritikuoju! Gabi_118

Gan seniai kažką kritikavau ir ačiū dievui prisiruošiau pakritikuoti.. Tiesą sakant net pasiilgau šios rubrikos,nes man ji pačiai pradėjo patikti.. O ką jau kalbėti apie didžiuosius pokyčius kuriuos išvysite jau šiandien! Na,bet iš karto einu prie temos ir parašysiu,savo kritiką šios dienos dalyvei- Gabi_118.. Todėl nieko nelauksiu ir iš karto keliausiu prie jos makiažo! Pasižiūrėkime,ką turime.

Kritika:
Man asmeniškai tavo veido bruožai nelabai patiko. Nosis keista,lūpos gražios,bet nemanau,kad šiuo atveju jos labai tinka. Antakiai per aukštai,todėl atrodo kiek keistai ir net labai. Akys sakyčiau pats geriausias dalykas esantis tavo išvaizdoje. Tiesą pasakius,strazdanos man nepatinka (aplamai) todėl neišimtis ir šį kartą. Manau geriau būtų buvę,jei jos būtų daug šviesesnės arba,kad jų visiškai nebūtų. Todėl manau,kad už viską vertinsiu 5/10 (na atrodo balas žiaurus,bet per viduriuką). Galbūt kitą kartą bus geriau? Na,o dabar metas prie aprangos..!
 
Kritika:
Ką galiu pasakyti- bent prie aprangos tikrai neturiu beveik kur prisikabinti,nors še tau- atradau. Tas diržas atrodo tikrai nekaip,nebent jis būtų daug žemiau per tą "perėjimą" iš juodos į baltą. Tuomet bendras vaizdas būtų daug geresnis,na bet čia kaip sakant menka klaidelė. Batai ir visa kita atrodo gražiai.. Minimalistinės spalvos.. Man tai patinka. Todėl iš manęs už aprangą gauni 9/10. Bendras balas yra 7. Argi blogai? Manau tikrai gerai.. Toks mano kritikavimas,o sekanti dalyvė galbūt pasirodys dar ir šiandien arba rytoj.
Ką manote?Gal sutinkate su mano nuomone? Komentuokite,o aš einu kurti DIDIEJI pokyčiai.
Monika. :>

3 komentarai:

Elžbieta. rašė...

na nelabai man ji.:/

Anonimiškas rašė...

Apranga ir makiažas gražūs,tik kai kurie veido bruožai nelabai ;)

Anonimiškas rašė...

Nu visai nieko :D