2011 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

ARCHYVAS | MY WEEK OF CHIC

Su manimi pradėsime po truputi ruoštis rudeniui! Pristatysiu tendencijas, kokius rūbus pasilikti spintoje, koki makiažą nešioti. Taigi šią prieš rudeninę misija pradėsiu lengva įžanga. Supažindinsiu šiandien su "fotosesiją", kuri buvo pristatyta Teen Style žurnalo rugsėjo/spalio numeryje. Tai bus puikūs septyni deriniai, kiekvienai dienai.
 Kadangi žurnalas yra skirtas jaunimui, todėl deriniai čia kvepia "jaunu" rudeniu.Kekviena iš jų bus pateiktas bent po vienas iš svarbiasių rubų ar aksesuarų, stilistai išrinko šiuos: Moschino Chaep & Chic suknelę, Jordache by Heidi Klum švarką ir Anya Hindmarch rankinę.
Pirmadieniui yra pristatomas Moschino Cheap & Chic sukenlės ir odinio švarko derinys. viskas gardinama labai stilingais prieskoniai : srybele, šaliku, rankine, aulinukais, o prie visu šitų, patartina deveti ir Mossimo fot Target akinius nuo saulės !
Šiltam antradieniui siūlomas laisvas derinukas.Jame vyrauja balta, žemiškos ir mėlina spalvos. Kiek klasikinis baltinių ir džinsų derinys papildomas švarku, rpie jo derinama skrybelė ir aulinukai, nepamirštama didelio populiarumo sulaukusi Alexander McQueen skarelė, o viska užbaigia kelios apyrankės.
Trečiadienį laukia, romantiškas pasivaikščiojimas po Paryžių. Papūtus šaltesniam vėjui, nesušalti padės odinis švarkelis. Paryžietišku akcentu tampa, beretė ir skarelė. Derinyje vėl matome aulinukus ir talpia raudoną rankinę. Vakare, Paryžiaus kavinukėje, beliks nusiimti švarką, ir jūsų princas galės grožėtis jūsų DKNY suknele ir nuostabia apyranke.
Ketvirtadienis tapsite romantiška Niujorko karjeriste.Sapalvų paletė :  elektrinė melyna, violetinė ir ruda.trumpa suknelė, laivas švarkelis,šalikėlis, skybelė, jojiko batai. Visa tai užbaigsite elektrinės spalvos deimantų auskarais.
Penktadienį sustosime Londone.Ne, neapsirikitė. Čia tikrai nebus jokios britiškos elektrikos, pankiškų elementų ir eksperimentų. Bet keletą detalių pasiskolinsime : Sąjungos vėliavos spalvas, odini švarką ir kepurę.Prie viso šito derinsime mėlyna mini suknelę, Carolinos Herreros aulinius batus ir "I'm not a pastic bag".Visa šį britišką derinį stilistai siūlo pabaigti keliomis vintage apyrankėmis.
Šeštadienį praleisime rudeniu alsoujančioje Kretoje. Čia dėvėsime daug baltos spalvos. Galvą apsaugosime balta skrybele, prie jos priderinsime balta skarelę. kad nesušaltume kartu paimsime ir baltą švarkelį. Nepamiršime didelės, talpios rankinės suvenyrams. Rudenišką paletę užbaigs juodi Vivienne Tam auliniai batai ir auskarai !
Na o sekmadienį aplankysime Vilnių ! Toks derinukas puikiai tiks prie lietuviško rudens pradžios.Prie garstyčių spalvos palaidinės, švarko ir džinsų derinamas DKNY šalikas, skrybelė, auliniai ir vienas iš trijų pagrindinių daiktų - rankinė.Na jai Vilniuje netikėtai prapliups lietus ir atsiras daug batų, į pagalbą pasitelkite stilingus botus, jie čia puikiai tiks. Ir nepamirškite puikaus žiedo !