2011 m. rugpjūčio 19 d., penktadienis

Apsipirkinėjimas!

Labas vakaras visiems! Kaip laikotės? Aš tai labai šauniai. Vakar, kai rašiau, kas galvoje jau kirba mintys apie ką parašyčiau šiandien nemelavau, tikrai jau žinojau apie ką dabar rašysiu. Kas liečia straipsnį apie SNP, jis bus parašytas arba ryt, arba blogiausiu atveju poryt, nes žinau ką norėsiu padaryti, tam man reikės laiko. Todėl palauksit ir sužinosit.
Rašant šitą pranešima naudosiuos google. Todėl pamatysite ne vien mano žodžių, ar nuomonių.

Manau kiekviena Jūsų mėgsta palandžioti po parduotuves, jeigu tu tokia, aš tokia kaip ir tu. Manau tikrai labai įdomu apžiūrinėti įvairiausius drabužėlius, matuotis batus. Galbūt netgi labai įdomu yra matuotis ir drabužius? Vakar su geriausia drauge buvau „Norfos parke“ Žirmūnuose. Manot neprisižiūrėjau sau vosokių „šmutkių“? Ooo, dar ir kaip prisižiūrėjau, jei kas nežinot tai ten yra firminių parduotuvių išparduotuvės. Ir nerealūs ZARA bateliai vos už 40Lt, mamai papasakojau rytoj važiuosim pirksim. Labai noriu jų, palaidinės po 9 Lt, žodžiu viskas „papigiai“. Bet žinot jau prasiplėčiau ne ten kur turėjau. Tad grįžtu prie temos. Ko apsipirkinėjimas žmogui suteikia? Aš manau, kad suteikia džiaugsmo, laimės šypsenų ir kt. Aš labai džiaugiuosi, kai nusiperku rūbelį ir visos drauges man sako kaip gražiai atrodai, man labai paglosto širdelę. Aš garantuota, kad jums irgi. Ko apsipirkinėjimas nenumalšins? Nežinau.. Aš tikrai nežinau, nes niekada niekas man nebuvo sugadinęs nuotaikos taip, kad apsipirkinėjimas jos nepataisytų. Bet daugiau nesakysiu aš, mano ir t.t.. Ar jūs girdėjot, kad mėgstančios apsipirkinėti merginos/moterys dažnai sulaukia aplinkinių kritikos? Greičiausiai tekę girdėti. Bet ar jūs girdėjote, kad tai yra naudinga mūsų sveikatai? Paskaičiuota, kad per metus vaikščiodamos po prekybos centrus merginos/moterys „apsuka“ 154 km! Kiekvieną kartą nužingsniuodamos net 7305 žingsnius (tai yra trys ketvirtadaliai medikų rekomenduojamos normos). Per tris apsipirkinėjimo valandas moteris/mergina sudegina 495 kcal.
Mokslininkai tikina, kad reguliarus apsipirkinėjimas gerina sveikatą. Dažnai apsipirkinėjantys yra fiziškai aktyvesni bei geriau bendrauja su aplinkiniais.
Mėgstantys dažnai apsipirkinėti pasižymi silpnavališkumu, mat negali atsispirti įvairioms reklamoms. Tačiau mokslininkai, net ir atsižvelgę į šį faktorių, tikina, kad vyrai ir moterys, kurie kiekvieną dieną vaikšto po parduotuves, gyvena ilgiau nei tie, kurie vengia apsipirkinėjimo.
 Dažnai vaikščiojant po parduotuves žmonės daugiau bendrauja, tokie asmenys yra fiziškai aktyvesni, atsiranda daugiau galimybių palaikyti sveikatai reikalinga mitybos dietą.
Taigi darome išvada, kad apsipirkinėjimas naudingas!! Bet plonina piniginę :D

Laura ;]

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Geras :D

Dominika rašė...

hė hė, aš parduotuvių maniakė :P O geriau tai Zaros maniakė. Viskas kas yra mano spintoje tai iš zaros :DD

Anonimiškas rašė...

Aš visada į Norfos parką važiuoju su mama. ;D

Elžbieta. rašė...

mano tai T.W spintoje rūbų daug yr.:D

Anonimiškas rašė...

Pskutinis sakinys man labiausiai patiko :D

ILoveMagic rašė...

Aš tai UBC, H&M ir Killah laabaai mėgstu ;)