2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Vasaros favoritė | Akcentas


Sveiki.
Šiandieną esu be galo užimta,turiu padaryti kelis darbus kurie yra neatidėliotini,tad parašysiu kiek mažiau nei planavau.


Esu užtikrinta jog kai kurių žmonių spintose mažai vyrauja ryškių spalvų rūbų. Visai kaip ir mano,pas mane galite rasti vos megztinį ir palaidinę ryškių spalvų. Dabar pakeliausime po derinius kurie iš ties įkvepia ir be galo įdomiai atrodo. 
Žmonės,akcentuojam!







Vieni rūbai iš ties pagyvina derinius,tuomet jie atrodo dar ypatingiau ir gražiau! Ryškus rūbas ypač žiūrisi ant juodų rūbų. Tokius ryškius rūbus gali užsidėti ne kiekvienas,tad reikia būti itin drąsiems,kad galėtumėte dėvėti tokius rūbus. Taisyklė numeris vienas- drąsa,ryškumas,siurprizai. Dabar,o gal kiek seniau gatves užplūdo ryškių spalvų mėgėjos. Vasaros dėka daugelis žmonių į pagalbą pasitelkia ryškesnių ir įdomesnių rūbų savo deriniams pagyvinti.

DETALĖS
Pasileiskime į itin įdomią kelionę po batus,rankines ar į kitas detales.








Blankų įvaizdį kuo puikiausiai papildo ir pagerina aksesuarai,o ypač jei jie ryškūs. Gatvės tendencijų favoritai- delninukės ar talpios rankinės,spalvotos apyrankės arba laikrodžiai, taip pat ir kniedės. 


Taip pat ir nepranokstami įvairūs galvos apdangalai.
Pasidairius į didmiesčių vyraujančias madas,tereikia apsispręsti kurią rolę pasirinksite jūs- ar nersite  į ryškiaspalvius mados žaidimus ar liksite kuklesniame šešėlyje. Vis dėl to derėtų įsigyti ką nors vasariško ir įdomaus,galiausiai dabar pats tas laikas :)

Turiu per akis darbo,tad einu. Noriu juos kuo greičiau pabaigti, tikiuosi liks laiko parašyti vėliau.

Iki

7 komentarai:

Dominika rašė...

Turiu spintoje kelis spalvotus drabužėlius :)like.

Anonimiškas rašė...

Aš irgi turiu, va dabar su gan ryškia maikute sėdžiu prie kompiuterio :P O taip straipsnis patiko :)

Radvile rašė...

ačiū (:

Mingailė rašė...

na is ties radvile puikiai padirbejei, puikiai isrinktos nuotraukos !

Radvile rašė...

ačiū!

Elžbieta. rašė...

o aš su tom ryškiom spalvom klaikiai pasimetus.:/

Aušrinė ♥ rašė...

Įdomuuu :}