2011 m. liepos 27 d., trečiadienis

Tvarkyti? NEKENČIU.

 Sveiki,
šiandien (kaip ir visada) parašysiu vieną straipsnį, nes važiuosiu su mama ir sese į kiną, dar pasivaikščiosim po 'akropolis' , todėl šiandien vakare nuo manęs straipsnių ir komentarų - nebus.
O dabar keli patarimai kaip susitvarkyti.
Muzika ir ramybe. Uždaryk kambarį, pasileisk muzikos - per kolonėles, ausines, svarbiausia, kad girdėtum. Jeigu tu ne viena namie, paprašyk, kad niekas netrukdytu tau. Kad nelakstytum per kambarius pasiruošk - šluotą, šlapių servetėlių, siurblį (nebūtina, jei gerai pašluosi) , šluostės, kelių dėžių.
Pradedam! - paimk kokias 3 dėžes, užrašyk markeriu/tušinuku/flomasteriu ant vienos - POPIERIAI, kitos - RŪBAI , kitos - KITA (daiktai, žaisliukai) . Iš karto surink išmėtytus daiktus ir rūšiuok į dėžes, kai pabaigei padėk dėžes į šoną.
Šluojam - pastatyk kedės, dėžes ant sofos. Ir pradėk šluoti kambarį. Kai sušluoji išmesk šiukšles, padėk pakeltu daiktus į vietą.
Valom - su šlapiom servetėlėm valyk dulkes, stalą, televizorių, komodą ir t.t . Kai viska nuvalai, su sausa šluoste pavalyk monitorius (televizoriaus, kompiuterio) .
Dėliojam - metas vėl imti dėžes ir sudėti išmėtytus rūbus - į spintą, o nešvarius - skalbti, popierius (manau radai nereikalingų) išmesk, o kitus daiktus dėk į jų vietą. Kai viską sudėlioji - tvarkyk stalčius, o gal net spintą.
Ir tadadadadam - švara tavo kambaryje. Neilgai juk tvarkei, tiesa? O su muzika - dar smagiau.
Eime tvarkytis?
Eikit tvarkytis, klot lovų, o aš einu pusryčių ir į dušą.:**