2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Sveiki skaitytojai. Senokai mane matėte. Manau užteks žinoti dėl ko tik Monikai. Tiek laiko niekas neparašė dienos apibendrinimo kurį suplanavo Monika, todėl aš apsiimsiu šio darbo šiandien . Šis pranešimas apibendrinus visas tas dienas kurios buvo praleistos.

Taigi šiaip apibendrinus visas dienas sakyčiau buvo tikrai gerai. Blogas buvo aktyvus atsirado konkursų dažnai rašomos rubrikos. Dauguma rašytojų tikrai pasistengė ir rašė į blogą. Bet buvo ir tokių kuriomis šiek tiek nusivyliau, bet nevardinsiu vardais. Manau jei skaitysit galų gale pačios susiprasit. Bet tai nėra mano lemiamas žodis tai tik kaip patarimai.
Man nepatiko, kad į blogą ateina rašytoja su patirtimi mokanti rašyti normalius pranešimus ir sakanti, kad bus aktyvi. O iš tų žodžių lieka faktiškai tuščia vieta. Taigi ateičiai sakau, kad jei žadat tai ir pildykit. Kai kurios rubrikos visai nesusijusios su stardoll'u , mada ar nors įžymybėm. Tiesiog jos virsta tik išsigelbėjimu kai neturi ką rašyti. Prisipažinsiu, kad neskaičiau visų pranešimų, o tik stebėjau aktyvumą. Todėl netaikau šio dalyko visoms , o tik patariu. Stenkitės rašyti be klaidų. Kelis kartus persiskaitykit ką parašėt, o tada kelkit pranešimą. Aišku viena ar dvi klaidos tai dar nėra visai blogai, bet stenkimės ir jų nedaryti. Ir nevartokit daugybės smile'ų . Aišku jie galimi prie pasisveikinimo ir atsisveikinimo.
Bet šiaip labai džiaugiuosi rašytojomis, kad netingėjo rašyti pranešimų ir rubrikų. Jei taip ir toliau mūsų blogas daug pasieks .

Iš manęs šiandien mažiausiai turėtumėt sulaukti mano rubrikos Fashion Victim ir galbūt dar kokių nemokamų daiktų ar derinių. Taigi dar kart džiaugiuosi už mūsų blogo rašytojas .
Mylių, bučiuoju ;**

5 komentarai:

Elžbieta. rašė...

o nieko tokio jei rašau įvairius gyvenimo patarimus? :/

Tiesiog Berta ;] rašė...

Aš irgi dėl to pasimečiau :O

Anonimiškas rašė...

Galėtumėt ir daryt rašytojų įvertinimus, nebūtinai tai daryti kiekvieną dieną, galit gale savaitės ;)

Eglė rašė...

Elizabeth - galima pranešimus

Aušrinė ♥ rašė...

Aš džiaugiuosi, kad blog'as tikrai aktyvus, o straipsniai apie realybę man daug labiau patinka nei apie stardoll'ą.