2011 m. liepos 31 d., sekmadienis

Spalvų paletė



Sveiki, šiandien parašysiu tik vieną straipsnį, o rytoj nežinau, nes eisiu padėti seneliui tvarkytis ;D, beje savo noru :D. Tai tiek tų pasiteisinimų, na o šiandien spalvų paletėje dalyvauja spalva- ruda. Ruda: žemės spalva, todėl daugiausia asocijuojasi su žemiškais dalykais, ji sieja mus su žeme ir nuteikia realiai mąstyti. Šios spalvos mėgėjai trokšta ramaus gyvenimo, turėti šaunių draugų ratą ir kasdien tuo džiaugtis.
Dabar Looklet'o deriniai:

Šiltas oras: šis derinys primena labiau vėsų orą, o ne šiltą, bet ką jau padarysi ;D. Suradau gražų rudą sijoną, tada priderinau rudą palaidinę, taip pat rudą rankinę ir aukštakulnius.
Vėsus oras: šis derinys man asmeniškai "žiauriai" gražus... Jame daug įvairių rudos spalvos atspalvių. Suradau sijoną, tada palaidinę, suradau paltą. Uždėjau tampres kūno spalvos, o tada ryškiai rudus batus ir rankinę, na ir kaip sakiau man šis derinys labai patiko...
Polyvore derinys:
Pirmiausia suradau rudą palaidinę su gėlėmis, tada rudus džinsus. Vėliau suradau kūno spalvos batelius (jie man labai gražūs), diržą ir kūno spalvos delninukę. Su šiuo deriniu manau gali susitikti su draugais, pavaikščioti po miestą, eiti į kokią parodą.

Kaip jums? :)
Ohh...I love Paris...

6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

šitie labailabai.

Avauu. rašė...

Mano nuomonė tokia, kad reikia spalvų. Nėra gražu viskas vienoda. Na, bent jau man. ;]

Anonimiškas rašė...

Galbūt ir pritariu kažkiek Avauu. Bet taip tai man patiko :)

Aušrinė ♥ rašė...

Gražu.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Gražū! Lb patiko batai :D

Anonimiškas rašė...

Eveгуthing іs ѵery open wіth
а νerу clear exρlanatіon of the
challengеѕ. It was really infoгmativе.

Youг sіte is extremely helpful. Many thanκs for shаring!


Feel frее to surf to my blog :: skin lightening soap