2011 m. liepos 30 d., šeštadienis

Spalvų paletė



Sveiki, jau maniau, kad jums šiandien neparašysiu, BET atradau laiko... Kaip jūsų nuotaikos? Man tai viskas gerai, smagu, kad saulė šviečia ir dar gal šiandien eisiu maudytis. Šiandien spalvų paletėje dalyvauja spalva- violetinė gražuolė :D. Violetinė- keletą metų iš eilės, viena iš madingiausių spalvų. Violetinė yra paslaptinga spalva. Na, o vengti šios spalvos reikėtų, kai esi liūdna arba ko nors ilgiesi, o tokiais atvejais geriau rinkis spalvą kurios energija stipresnė, pavyzdžiui geltona arba raudona.
O čia Looklet'o deriniai, žiūrim:Vėsus oras: ką galiu pasakyti, užkniso visi tokie panašūs deriniai, tad priderinau tokius "ekskliuzyvinius" "Acne's" firmos batus. Ir mano manymu išgelbėjau derinį.

Šiltas oras: susiradau labai gražią suknelę, tada užmoviau :D įvairiaspalves basutes ir galiausiai parinkau panašių spalvų į basutes apyrankę. Beje padariau juodaodę moterį nes prie tamsaus kūno labai tiko šis derinys.

Dabar Polyvore derinys:
Tikriausiai iš karto pastebėjote, kad šiame deriny yra daugiau baltos spalvos, nei violetinės. Suradau violetinę suknelę, paėmiau baltus lakinius batelius ir "Miu Miu" firmos delninukę. Prie derinio pridėjau baltą gėlę į plaukus, Christian Dior kvepalus ir auksinę paprastą grandinėlę. O tada Vuolia, derinys baigtas :).

Reikškite savo nuomonę komentaruose,
ji man labai svarbi :)
Ohh...I love Paris...

4 komentarai:

Austa. rašė...

Labai vykę deriniai. :)

Anonimiškas rašė...

Man patiko. Kuo toliau - tuo geriau :)

Elžbieta. rašė...

pirma nuomonė - nekažką.
o vėliau patiko>:>

Aušrinė ♥ rašė...

Fainai :)