2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Pilnapadžiai aukštakulniai


Šiek tiek pralaisvėjau,tad patalpinsiu dar vieną straipsnį kuriame pamatysite ne vien mano nuomonę.
Straipsnį pradėsiu savo nuomone.

Pilnapadžiai aukštakulniai- ką jie man reiškia?
Visų pirma tai įeina į mano favoritus,nes šie batai man be galo patinka. Jie ne tik puikiai atrodo ant kojos,bet ir  lengvai prisitaiko prie įvairiausių aprangų. Šie batai tai kažkas kitokio ir neregėto. Žinoma,jie anokia čia naujiena,bet tikrai šie batai moka išsiskirti nuo paprastų aukštakulnių ar basučių. Laiku bėgant pilnapadžiai batai vis tobulėja,įgyja visokių raštų ir formų. Platforminiai batai rodosi ne tik ant podiumo,bet ir didmiesčio gatvėse. Taip pat šiuos batus derina prie lietpalčių,plačių kelnių ar pūstų sijonų. Pilnapadžiai batai paplitę bene visam pasauly. Juos galime sutikti ir šiltajam ir šaltajam sezone. 

Straipsnis: fmag.lt

Ko gero, vieninteliai iš mados niekada neišeisiantys batai liks aukštakulniai – vertinami dėl savo neabejotinų sugebėjimų iškelti į padanges kiekvieną moterį ir suteikti jai grakštumo bei elegancijos... Ar tai bebūtų vidurvasaris, ar vėlyvasis ruduo, poreikis puoštis niekur nedingsta. Tačiau tarp smailiakulnių batelių vis labiau populiarėja kitokių aukštakulnių atmaina – pilnapadžiai aukštakulniai arbaaukštakulniai su platforma, kurie be abejo, yra ne ką mažiau stilingi už savo pirmtakus. Anaiptol – mėgstami dėl didesnio komfortiškumo ir itin dažnai pasitaikančio novatoriško dizaino, jie yra bemaž tobuli batai pasitikti šaltąjį metų sezoną.



Raštų įvairovė


Bene dažniausiai ant pilnapadžių batelių nutupdomi raštų karalystės atstovai – leopardinės kačių šeimos dėmelės. Ar tai bebūtų smulkūs taškeliai, ar stambius plotus užimančios juodos dėmės. Oficialiame stiliuje aukštakulniai „leopardai“ gali tapti kuo puikiausiu viso įvaizdžio akcentu. Kartu jie puikiai papildo visą garderobą – savąją batų porą galite derinti ir prie džinsų, kelnių, ir bet kokios medžiagos tamprių, tik pageidautina, kad šios būtų vienspalvės, nes kaip žinoma, skirtingi raštai ne visuomet atrodo žaviai ir atsiranda šiokia tokia rizika prašauti pro šalį. O derinant leopardo raštus linija tarp stiliaus ir beskonybės visuomet būna menkutė. Alternatyva nemėgstančioms šių dažnai matomų dėmių – zebro kailio raštai ir įvairūs grafiniai ornamentai. Išmoningos ir mėgstančios varijuoti įvairiais raštais susižavės ir roplių odos imitacijomis margintais bateliais.

Klasikos variacijos

Klasika yra vertinama visur ir visada – ne vien dėl amžinos elegancijos, bet ir saugumo sumetimais – klasikiniai deriniai visuomet būna „į temą“. Pilnapadžių klasika būtų galima vadinti medinius, rausvos spalvos ir kiek grubesnio dizaino aukštakulnius, kurie buvo dažni svečiai ir vasaros įvaizdžių komplektuose. Tačiau klasika ne visuomet būna nuobodi! Paįvairinami įvairių sagčių, suvarstymų ar batų noselės prakirpimu, jie atrodys ne ką mažiau įdomūs negu iš pirmo žvilgsnio išmaningiau atrodantys raštuoti jų „konkurentai“. Priimta pilnapadžius derinti su rudeniniais paltais, iš jų kyšančiomis kojinaitėmis ir milžiniškomis rankinėmis. Be to, spalvinėje gamoje neprivalo karaliauti vien tik neutralios ar monochrominės, „rudeninės“ spalvos – vadinamieji „spalvų blokai“ taip pat yra madingi, o ryškesnės spalvos praskaidrina tamsiąją rudens sezono kolorito pusę.




Ką jūs manote apie šiuos batus?
Kurie pasirodė gražiausi,o kurie neįtiko jums?

8 komentarai:

Gabie85 rašė...

Jau viską buvau skaičius.
Platformos man patinka, bet jų nedėviu, nes tada būčiau vos ne 2 m.

Radvile rašė...

na tokio amžiaus mums tikrai per anksti tokiems batams.

Anonimiškas rašė...

Man patiko :) Šiaip man jie patinka, tik aišku dar reikia paaUgt, kad nešiočiau :D

Aušrinė ♥ rašė...

Patiko.

Elžbieta. rašė...

man jie praverst, pagaliau būčiau aukšta.:DD
platformos gražiau man negu paprasti aukštakulniai.:)

Anonimiškas rašė...

Turiu baltas platformas. Mano mėgstamiausi batai :)

Viktorija. rašė...

Tiesa,platformos tikrai gražios ! Man gražiau,nei aukštakulniai :)
Straipsnis,Like ;p :D

Anonimiškas rašė...

The p90x order yahoo answers, which was released in 2004, has been
a very successful workout plan for cardiovascular workouts are the other attractions of the P90x.


Also visit my weblog: I Was Reading This