2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Paaagaliau, ateitukai


SVEIKI!

Kaip gera sveikintis! Pagaliau!, taip pagaliau susitvrakė mano kompiuterio internetas kuris buvo toks tragiškas! Na, bet aš ne apie tai ;)
Atsirado trys nauji ateitukai, na labai nedaug, bet negalėjau Jums to nepranešti, bei jų neparodyti, tad aptarkime juos!
Pradėkime nuo raudonos suknelės. Mano nuomonę ji yra apgailėtina, kažkokie naktiniai su prailginimu, na, bet, jeigu pagalvotume apie žmogu kuris galėtų vilkėti štai tokį drabužį manau įdeliausias variantas būtų šokėja. O galbūt šis apdaras bus "ramadano" kalendoriuje kuris jau greit turėtų pasirodyti? Na, pagyvensim pamatysim, o suknelią įvertinčiau 4/10. 
Kelnės, kuo toliau tuo labiau esu isitikinusi , kad tai susija su "Ramadanu", kadangi man tai panašu į jų kultūr, raudona spalva, blizgučiai. Na, bet kaip ir suknelės taip ir kelnių dizainas yra apgalėtinas. Kelnės taipogi galėjo būti papuoštos bent jau blizgučiais, tad kaip ir suknelę vertinčiau 4/10
Akinys (?) ;D Man šis daiktas panašus į senovinius akinius su kojele (na žinot turbūt, filmuose dažnai galima išvysti) , bet ilga kojelė ir dar vienos dalies trūkumas verčia abejoti, galbūt jūs suprantate kas tai? ;D Na grafika gera, o daugiau net nežinau ką ir pasakyti, kadangi nežinau kokia visdelto yra šio daikto, o galbūt aksesuaro paskirtis 8/10
Tai toks trumpas aptarimas, o kokia Jūsų nuomonė apie šiuos ateitukus? Komentuokite.

8 komentarai:

Elžbieta. rašė...

nepatiko.:/ (ateitukai)

Dominyka (dominiki98) rašė...

Tai jo, tragiški ;DD

Anonimiškas rašė...

Man irgi nepatiko, atrodo, kad čia gali būt iš to kalendoriaus... Arba nauji design'ai.

Dominyka (dominiki98) rašė...

Tiksliai, net nepagalvojau apie design

Aušrinė ♥ rašė...

Tragiški :D

Viktorija. rašė...

Boooooring tie ateitukai:D

Who has stolen my ice cream?! rašė...

tas akinys,man atrodo yra monoklis...
o drabužiai tai iš to ramadano tikriausiai :D

RedBird rašė...

tas akinys berods yra jau (?), o rūbai tai nėra gražūs, tačiau tos kelnės visai nieko :D

Shit happens