2011 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Nuo rožinės 'Barbie' iki LE suknelės


Sveiki
Pagaliau aš namie ir rašau jums pranešimą. Normalų pranešimą su visomis lietuviškomis raidėmis.

Manau visi pastebime, jog mūsų stardoll.com pasaulis siaubingai keičiasi. Štai rodos visai neseniai buvome panašios į lėles 'Barbie', o dabar jau puikuojamės apsirengusios garsių mados namų kurtais rūbeliais. Tai vis dėl to, kas čia vyksta?

Kas vyksta?

Manau daugelis iš mūsų jau nesame lėlių savininkės, kurios panašios į 'Barb'ę'. Jau prieš gerus metus, gal ir daugiau lėles pradėta dažyti natūralesnėmis spalvomis, natūralesniais dažais. Išsižadėta rožinių lūpų dažų, vos apatines kelnaites dengiančių sijonėlių, bambą atveriančių palaidinių. Pasikeitė viskas iš pagrindų. Netgi Stardoll.com dizainas keitėsi praėjusiais metais, liepos pradžioje.

Kodėl taip yra?

Daugeliui manau kyla klausimas 'Bet gi kas atsitiko, kad viskas taip ėmė ir pasikeitė?'. Atsakymas paprastas - žaidėjai užaugo, užaugo stardoll, užaugo noras tobulėti, tobulinti savo lėlę. Visi vis labiau ėmė vertinti tikroviškesnius rūbus, žymių mados namų kūrinius. Prie to ėmė taikytis ir pati svetainė. Manau ir pačios pastebėjote, kad atsiranda vis daugiau firminių parduotuvių. Juk niekas 2006 metais nesitikėjo, kad stardoll.com bus toks koks yra dabar. Niekam į galvą nebūtų šovę, jog čia atsiras tokios sąvokos kaip 'elitas', 'aukštoji mada' ar dar kas nors panašaus.
Iš tikrųjų kas gi yra 'elitas' stardoll.com?
Mano galva tokio dalyko išvis nėra, tačiau kai kas nori labai apibrėžti tai ir išryškinti. Esą tai Lėlės kurios geba nusipirkti LE rūbų, gražiai dekoruoja namus, moka sukurti gražų piešinuką ant palaidinės ir pan.
O kaip manote jūs?
Ko tikėtis vėliau?
Iš tikrųjų man kyla toks klausimas. Jeigu ir dabar jau lėlės 'daro išdaigas', tai kas bus vėliau? Tačiau atsakymas lengvas ir paprastas - nieko. Viskas bus savu laiku, savoje vietoje.
Juk, po velnių, čia stardoll'as ir jame galima daryti ką tik nori. Gali apsirengti kriauklėmis, spintelėmis, stalais, plakatais ar kuo tik sugalvosi.


Pė.Es. Iš karto atsiprašau už klaidas ir netikslumus, nukrypimus.


Iki kito karto.

Justėė <3

3 komentarai:

Aušrinė ♥ rašė...

Man patiko!!!

Viktorija. rašė...

'Barb'ę' reikia rašyti paprasčiausiai barbę,nes angliškai yra "barbie",tai lietuvių kalboje yra "barbė".
Įdomu:)
Aš irgi manau,kad elito,tokio dalyko nėra,nes turbūt net nežino kas yra tas "elitas"...

Justina rašė...

Ačiū.
Victoria - Kadangi visur rašiau orginalų pavadinimą kabutėse tai ir čia tą patį bandžiau parašyti.