2011 m. liepos 24 d., sekmadienis

Ką veikti kaime?

 Sveiki,
Kaimas... Daug tėvų išveža vaikus pas senelius ar kitas gimines. Atsikeliam ryte, išgeriam močiutes pagamintos arbatos, sukramtom pusryčius. Amžinas klausymas senelių, o gal tavo - ką šiandien veikim? Močiute dažniausiai pluša sode, pasiūlo tau padėt, bet tu tik surieti nosytę ir tenka veiklą galvoti pačiai. Štai keli patarimai.
 Laikas praleisti valandas su draugais. Kaime kartais būna tavo amžiaus paauglių. Kodėl nesusipažinti? Juk tada galėsit dienas leisti kartu, jeigu susipažinsi su viena mergina ji tave supažindins su kitom. O jos juk žino kur kas čia yra - kur nors nueisit. O jeigu tau leidžia - tai pasikviesk draugę į kaimą iš miesto.

Miškas, ežerai, upės. Kiekvienam kaime yra daug miškų, ežerų, upių. Kodėl nepaimti rankine, neužsidėt maudymuko ir nenubėgt pasimaudyti? Arba įsidėt priešpiečių ir pasivaikščiot miške? Pakvėpuosi grynu orų, o jeigu jau susiradai draugų - tai paiškylaukit. Iškylai dar gali pasiimti sausainių, saldainių, gėrimų, o jeigu pasiėmei stalo žaidimą ar kamuolį, gal net kortų - griebk ir tai.

Bendrauk su giminėm. Į kaimą turbūt atvykai pas gimines - teta, senelius. Bet juk atvykai, ne tik tam, kad prastumtum laiką, bet, kad ir pabendrautum. Aišku apie meiles nekalbėsi (o gal) , bet temų rasti  - bus tikrai nesunku. Su seneliu gali net pažaisti kortom 'durnių' ar kitą žaidimą (mes visada žaidžiam su seneliu) , kartais nepatingėk močiutei padėt sode, juk tu pas ja gyveni šiuo metu  - ji tave maitina.
Kurk, skaityk. Į kelionę turbūt įsidėjai kokią nors įdomią knygą. Tai perskaityk ją, aš kiek pamenu perskaičiau Heroiną , Emiles uodegą ir Ieškant Džei Džei - visos verto Jūsų dėmesio. Jeigu pamiršai paimt, tai pasileisk muzikos - šok, dainuok, gal net vaidink. Tiesiog durniuok - daryk kas tau patinka.
Viskas zuikiai, bėgu tvarkyti seses lentyną.
Ikutis.:**

12 komentarų:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

super! Labai patiko :*

Viiktorija :* rašė...

Aha, labai patiko. :)

Eglė rašė...

Patikooo!! ;D

Aušrinė ♥ rašė...

Įdomu. ;}

Elžbieta. rašė...

ačiūką.;*

Anonimiškas rašė...

Labai patiko. Beje, aš tai būčiau čia prirašius ir visokiausių žaidimų ;D Nes šie užsiėmimai turbūt visiem žinomi.

Elžbieta. rašė...

žaidimus irgi žinom.:) (nepitai čia.:D)

K. rašė...

Man patiko (:

Elžbieta. rašė...

malonu.: )

Viktorija. rašė...

Mano kaimas latvijoj,tai ten vienkiemis,tai puseserė pati gyvena už 5-7 km:DD
Šiaip ten žaidžiu,karstaus po medžius,einu grybaut,uogaut..Sugalvoju:D

yanmaneee rašė...

nike shoes
yeezy shoes
nike air max 95
jordan shoes
moncler coat
jordan shoes
yeezy boost 350
golden goose
nike air max 2019
longchamp

Unknown rašė...

lien réplique gucci consultez ici répliques de sacs à main gucci regardez ce site Web dolabuy.su