2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Sveikos.





Nuo šiol aš būsiu naujoji jūsų rašytoja. Visų pirma, norėčiau padėkoti Planethype`i, kad priėmė mane rašyti į blog`ą. Na o dabar šiek tiek apie mane realiame gyvenime.

Esu Miglė. Gyvenu Lietvoje, Vilniuje. Užsiemu sportu, siekiu aukštumų. Tai yra didžioji mano gyvenimo dalis. Patinka bendrauti, būti su draugais. Neatsisakau linksmo gyvenimo būdo, nevengiu pokyčių ir neleistinų dalykų, juk gyvename tik vieną kartą.

Galiu būti nenuspėjama, vieną dieną pasikėlusi, kitą dieną begalo draugiška. Jei nori susipažinti artimiau - rašyk. Būtų tikrai miela.

Apie gyvenimą stardoll`e.

Man patinka. Ir nažinau ką daugiau sakyti. Neišsigąskit, dabar mano suite`as atrodo tikrai tragiškai. Nes vat, problemą turiu neleidžia man ss pasidaryt. Daug kartų buvau metus stardoll`ą, bet vėl grįžau, traukia mane jis.

Ką veikiu šiame blog`e?

Man patinka rašyti, domėtis įvairiausiais dalykais. Rašysiu čia, bandysiu padaryti šį blog`ą kuo popualiaresnį. Labai norėčiau pabendrauti asmeniškai su visomis blog`o rašytojomis. Dar vienas dalykas kurį noriu jums pasakyti - komentuokite visus straipsnius parašytus ir mano, ir kitų rašytojų. Nes aš čia rašysiu ne dėl savęs, o dėl jūsų. Nes man svarbi jūsų nuomonė. Aš turiu matyti, kad jūs skaitot. Jei matysiu, kad mano pastangos bevertės - ilgai čia neužsibūsiu. O tiems - kas laidžios piktas replikas, tyčiosis, ar ką aš žinau pati sakys, siūlau patylėti, nes nesiruošiu prasidėti su jumis, jūs tik parodysit savo žemą lygį. ;))

Na ką, nežinau kokią nuomonę susidarėt apie mane, ką padarysi, aš jau tokia esu.

O dabar laukit mano pirmųjų straipsnių.

With Love,

Miglė . ;@@~*


P.S. negalvokit, kad atėjau čia be patirties, prieš tai seniau rašiau SIBY`e, nors ir nedaug, vistiek. ;)

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

sėkmės tau :D

I e v a rašė...

Sėkmės, tau jos reikės :DD

Miglūūūt ;@@~* rašė...

Dėkui, stengsiuos. ;)

Anonimiškas rašė...

Sėkmės :)

Miglūūūt ;@@~* rašė...

Ačiū. ;)*

agne8a rašė...

Sėkmės P.S parašei Lietvoje ne Lietuvoje :D

Miglūūūt ;@@~* rašė...

Pasitaiko, kai nepasispaudžia koks mygtukas, būna taip jau, vistiek esmę visi suprato.