2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Rubrikos kurias vesiu ir kurias šalinsiu ir kurias pridėsiu. :D

Sveikutukai!

Kaip sekmadienio nuotaikos? Manau, net nereikia klausti, ir taip aišku, kad jos tikrai prastos, nes rytoj  ir vėl nauja savaitė, o man dar antradienį per antrą pamoką toks dalykas kaip patikrinimas iš visų metų ir dar iš lietuvių kalbos.. Trečiadienį irgi, tik iš matematikos,tad rytoj nepažadu,kad parašysiu, nes reikia daug ko pasimokyti,kad gaučiau teigiamą, o ne netyčia neigiamą kaip aš tikrai sugebėčiau. Na, o dabar ilgai nešnekėjus iš karto einu prie temos,kad spėčiau parašyti ir kitokių straipsnių. Pirmiausia šiandien parašysiu dėl SNP mėnesio merginos. Ne,komentarų dar neskaičiavau, bet už praeitą mėnesį prizas bus nežinau ar superstar,bet aplamai viskas keisis. Ir galiausiai žmonės, atsibuskit ir pradėkit komentuot,juk ne vieną kartą blog'e būna 10 žmonių ir nei vienu komentaru nepadidėja. O dabar prie temos dėl rubrikų. 
  • Prieš ir po. Artėja vasara. Šią rubriką metu,kadangi neturiu jai laiko ir ji tiesiog banali kurios šiais laikais manau niekas neskaito, nebent retas kuris.
  • Apkalbos. Šios rubrikos start'as turėtų pasirodyti šiandien. Žinau, kad su ja užtempiau tikrai ilgai, bet vis neprisiruošiau pasižiūrėti,kas užsiregistravo į šią rubriką,tik žinau,kad pirmoji dalyvė yra Wysniux11.
  • Rubrika kurioje sukurdavau linksmus pasakojimus. Kadangi niekas nesiūlė apie ką rašyti, ją metu.
  • Nauja rubrika! Apklausa. Iš tiesų normalaus pavadinimo jai nesugalvojau,gal ateityje pasikeis. Kaip viskas vyks? Aš įkelsiu į bet kokio straipsnio galą apklausą tam tikra tema. Tada kitą dieną pažiūrėsiu kas kiek už ką balsavo ir tuomet ta tema stardoll'e labiausiai atitinkančio žmogaus paklausinėsiu arba kitaip sakant paimsiu mini interviu.
  • Kita rubrika yra Jūsų derinys su Pick Of The Day. Na ši rubrika yra buvusi gan seniai SNP blog'e, tad nusprendžiau padaryti tokį dalyką kaip atgaivinimą. Šią rubriką parašysiu jau šiandien,gal kiek pakeisiu. Nežinau dar yra laiko.
Tad šiuo metu yra tokios rubrikos. Dabar esu pasiruošusi vesti 3 rubrikas kurios tikiuosi jums patiks ir sulauks susižavėjimo.. Na, o dabar ta žadėtoji apklausa pagal kurią jau rytoj jeigu spėsiu ir pavyks apklausinėsiu vieną žmogų kuris yra gan susijęs su šiuo klausimu. Tad-






6 komentarai:

Regvita rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Laukiu labai apkalbos. Beje gaila, kad nebevedi prieš ir po artėja vasara. :D

Eglė rašė...

Man tai tas prieš ir po jau senai buvo atsibodęs.

Sandruxx rašė...

Man taip pat:) Kada įkelsi labiausiai komentavusio (s) rezultatus kas laimėjo?

Anonimiškas rašė...

Nu neskaičiavau ir pirmiausia turiu ir kitą veiklą negu skaičiuot komentarus.

Viiktorija :* rašė...

Nu.Monika jug ne NOLIFE`RĖ.Beje,ir aš laukiu rezultatų!