2011 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Originalumas slepiasi po kauke...

Nida


Nidute1

Taigi labas rytas visoms panelėms ir visiems vaikinams (jei kas nors iš jų skaito)! Pas mane labai apsiniaukę, bet man taip net geriau. Tada galiu susikaupti. Na, ir kaip jau supratote, rašysiu straipsnį apie originalumą. Ir visų pirma išsiaiškinkim kas tai. Aš manau, kad originalus žmogus išsiskiria žmonių minioje. Taigi galiu pasakyti, kad originalus žmogus yra kitoks. Bet man labai patinka žodis "originalus". :DD
Noriu papasakoti savo istoriją. Nežinau ar tai apie originalumą. Gal labiau apie keistumą... Taigi, skaitykit. Kai aš buvau maža (nepamenu kiek metų) labai labai mėgau silkę (hm). Ir kai artėjo mano gimtadienis, mama paklausė, ko aš norėčiau. O aš pasakiau: silkės. Na, tai turėjo būti mano vaišės... Bet ką mama darys? Nupirko man tos silkės. Ir kai atėjo mano gimimo diena, susirinko draugai aš atsidariau savo silkės dėžutę. Niekas jos daugiau nevalgė, tik aš. (Buvo ir kitokių vaišių, kurias valgė svečiai) Taigi tokia ta mano istorija. Bet kokia jos prasmė? Ta, kad aš nebeišdrįsčiau savo gimtadienyje jos valgyti, kadangi dauguma vaikų jos nemėgsta. Bet aš buvau keista (ir dabar esu), kadangi silkė buvo (ir yra) man labai skanus patiekalas. Bet kas gi su mumis atsitiko? Nieko, tiesiog mes augame. Nebenorime pasirodyti kitokie nei visi... Bet manau, kad pas daugelį rastum kažką originalaus, kitokio nei pas visus. Tad ir mano pavadinimas "Originalumas slepiasi po kauke".
Tikriausiai daugelis susidūrė su tokiais žmonėmis, kurie pyksta, kad kopijuoji jų stilių (stardoll'e)? Na, arba Jums tai ir atsitiko: kitas kopijuoja Jūsų stilių. Bet aš to nesuprantu. Kam reikalingos dvi tokios pat lėlės ? Ar nuo to kažkam geriau? Nemanau... Tada tik dar labiau susipyksti. Be to, kaip Monika rašė, kad lietuviai - ne itin draugiška tauta, tad ras prie ko prisikabinti visada... :D Žodžiu, kiekvienas žmogus turi savo skonį, žino, kaip apsirengti jam patinka. Gerbiu tokius žmones, kuriems nusispjaut ant kitų nuomonės - jie turi savo. Bet ar visada galima juos pavadinti originaliais? Jeigu kas nors apsirengia kaip iš sąvartyno, eina į gatves ir sako "aš originalus" tai atsiprašau... O tokių žmonių tikrai daug.
Taigi grįžkime į stardoll'ą. Kaip atrodyti originaliai ir kad niekas nesakytų, kad kopijuoji stilių? Tikriausiai vienas paaiškinimas: renkis taip, kaip nori! Jeigu Tau patinka vienas stilius - renkis! Ir nekreipk dėmesio, ką sako aplinkiniai. Jie tik pavydi...
Bet gal klausite, kodėl toks pavadinimas? Tuoj paaiškinsiu. Pažįstu daug žmonių, kurie tikrai gali parodyti savo originalumą, bet kažko bijo. Kitaip tariant, jį slepia. Bet ar tai gera mintis? Ne, tikrai ne. Nors, žinoma, kai kas net nenori būti originalus, nori būti toks kaip visi. Bet mano nuomone tai nuobodu... Taigi, aš Jums palinkėčiau atrasti savo originalumą ir jo tikrai nebijoti! Sėkmės!

Nida

1 komentaras: