2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

MINIMALIZMAS | Vakarinis garderobas



Vakarinis garderobas būna puošnus.Blizgesys, deimantai . . . Minimalizmas + vakarėlis = neįmanoma ?
Galbūt daugelis mano jog pasirinkti minimalistišką sunkelę ar garderobą yra didžiulė klaida. Bet dėja klysta. Moterys pasirinkusios tokias sukneles atrodo puikiai. Nieko daug nera. Vakarėlyje gali jaustis laisvai.Nebijosi kad iškris koks deimantas, nenutrūks kutai ar nenukris kokia detalė. Pasirinkus nuostabia vienspalvę suknelę ir priderinus panašaus atspalvio deimantų vėrinį atrodisi puikai ir neteks del nieko bijoti. Jug minimalizmas reiškia būti tobulai !

INSPIRACIJOS
 


Šiame derinyje tik dvi spalvos - juoda ir pilka. Garderobas tinka vakrėliui, kuris lauke.O oras šiek tiek šaltokas. Nesušalti padės rankovė, o elegantiškumo pridės puiki Stylen suknelė.


Šis garderobas tinka ne tik vakrui, bet ir darbui.Tai yra puikios LBD ir marškinių derinys.O modernus Camilla Skovgaard neleis būti nuobodžiai.Apsiredžiusios taip atrodisite labai oficialiai, elegantiškai ir nuostabiai !


Švelnių ir žemiškų spalvų derinys. Švelni palaidinė,  modernaus kirpimo suknelė , ir. . . kainio aksesuaras.Atrodote minimalistiškai, prabangiai ir moderniai !


Šis derinys įkvėptas Jil Sander s/s 2011 kolekcijos.Paprasta balta palaidinė ir nuotabus violetinis Haute Couture sijonas. Atrodo du nesuderinami dalykai, bet juo jungia MINIMALIZMAS !

5 komentarai:

cyplionok rašė...

laik :)

Anonimiškas rašė...

Straipsnis jėga! Tačiau derinius siūlyčiau daryti iš kitų žmonių spintų, nes mačiau mažokai rūbų turi :D Nežinau, paklausk kieno nors ir jie tikriausiai leis daryti derinius iš jų spintų. Šeip kaip ir sakiau straipsnis nuostabus :)

Mingailė rašė...

aciu.
Anonime - atsizvelgsiu i tavo pastabas. :D

Elzytėė.♥ rašė...

like.
tik man nelabai tas paskutinis derinys, srr.:s

Anonimiškas rašė...

Man irgi patiko, bet deriniai kažkaip :D