2011 m. gegužės 15 d., sekmadienis

Mados pasaulyje...


Sveiki eilinį kartą.
Jau šis paskutinis mano straipsnis šiandieną. Pagaliau prisiruošiau parašyti naują rubriką. Kurioje vyruos tik mada ir nieko daugiau (:
 Trečdalis žmonių jau numano kaip rengsis vasarą, kitas trečdalis tik spėja, kaip rengsis, bet likusi žmonių dalis net nenumano kaip rengtis vasarą...
Tų straipsnių yra galybė kaip rengtis vasarą. Dabar pasileisime į kelionę kurioje sakysiu ką aš manau ir kaip mao manymu turtų atrodyti Lietuviai.


Šviesios, natūralios spalvos šią vasarą, neišsišokančios spalvos... Ir vienas daiktas panaudotas kiek tamsesne, aštresne spalva. Šiuo atveju bus rankinė...Ji šiek tiek paryškina visą derinį. Be to nenustebkite jog mano vaizduotuose deriniuose bus gausu aksesuarų su kryžiais (mm, love'inu juos). Elegantiškas stilius, kartu ir patrakęs, tą nurodo švarkelis, akiniai ir platforminiai batai.


Na ir mano mėgstamiausias... Šis neša į rock'enrolo stilių. Jūreivišką palaidinukė, džinsiniai šortai, siauras,rudas diržas, nedidukė rankinė kuri dera prie įvairiausių spalvų. Retro stiliaus akiniai, taip pat ir platforminiai batai! Kurie atrodo pritrenkiančiai. Gausybė kaklo papuošalų su kryžiais ir ne tik, krūva žiedų ant rankos, kuriuose minima ir vėl kryžius, taip pat žiedas su kniedėmis ir kiek mielesnis- su zuikiu. Tokią įsivaizduoju vasarinę aprangą... Man būtų per daug didelis iššūkis užsidėti kasdieniniai dienai platforminius batus ir tai jie nemažiems vaikams. Šiuo metu labai mėgstu išmėginti kuo įvairesnius ir išsiskiriančius dalykus, visai neseniai ėmiau ir nusikirpau trumpai plaukus, ėmiau nešioti kaklo papuošalus su kryžium (brr,žinau,priimu netikėtus sprendimus, bet noriu išmėginti vis ką nors naujo ir išsiskiriančio,nes ne visi sugebėtų tokius papuošalus nešioti ar pasikeisti plaukus iš ilgesnių į trumpesnius (maždaug iki pečių). 
Gal ir nelabai daug atskleidžiau savo minčių kaip rengtis vasarą..Bet tikiuosi padėjau.
Beje vietoj platforminių batų siūlau naudoti sandalus...

Ačiū, kad skaitėt.
Čia buvo rubrika-


Labanakt.
Sėkmės rytoj...
Ir vėl į tą niekam tikusią mokyklą :((
Čiau.





7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko, ypač deriniai...

Solve1ga rašė...

Man irgi labai patiko, geras straipsnis, o pirmas derinys toks gražus.♥

Anonimiškas rašė...

Fainas straipsnis. Pirmas derinys man irgi labai patiko,o dėl mokyklos.. Aš noriu eit ryt į ją jei nebūtų rusų ir anglų :D

Anonimiškas rašė...

Ačiū :D
Man tai anglų nėra :D

Ugnė rašė...

Aš tai nemanau, kad labai patogu vaikščioti visą dieną su tokio dydžio kablais :D

Anonimiškas rašė...

Na dėl to sutinku :D

Sandruxx rašė...

Faina!!!!!