2011 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Lietuviai stardoll'e. Kodėl mūsų tauta nėra draugiška?

Dar kartą labas visiems,
kadangi visiškai tingiu rašyti rubrikas, bet noriu rašyti, šį kartą rašysiu kodėl Lietuva stardoll'e visada pasirodo ne kaip miela tauta, o pilna pagiežos,pykčio,neapykantos tauta. Turbūt kiekvienas lietuvis yra susidūręs su tokiu žmogumi,kuris tiesiog iš pavydo varo, keikia ir panašiai.. Tad dabar kiek papasakosiu koks yra mano gyvenimas su tokiais žmonėmis,kaip su jai susitvarkyti ir kaip geriausia jų išvengti.

Ir aš esu susidūrusi su tokiais laido riteriais..
Kaip ir kiekviena garsesnė stardoll žaidėja yra tikrai susidūrusi su tokiais kurie pavydi dėl visko,- taškų,lėlės įvaizdžio, drabužių spintos,kambarių,taškų kiekio, populiarumo ir galų gale draugų. Žinoma aš taip pat ne išimtis. Kuo lėlė darosi vis geresnė, tuo atsiranda daugiau naujų jos savininkų. Kaip suprasti? Ne vieną kartą esu susidūrusi su planethype anketos "savininkais". Tiesiog kuo anketa kaip ir sakiau gerėja, atsiranda didelis būrys anketos savininkų. Šokas būna pirmą kartą, kai anketą visą laiką buvo tavo ir tau pareiškia grąžink mano anketą. Tai ir yra juokingiausia. Na, o tokiu būdu išaiškėjo vasaros paskutinę dieną kai buvo pavogta mano anketa vagis. Jos nick'o neminėsiu, nes ir ši buvo pasireiškusi kaip MANO anketos savininkė.. Ir viskas vieno žmogaus dėka išaiškėjo,kad ji buvo pavogusi mano anketą. Tad taip pat atsiranda tokių,kurie pradeda varyti iš naujų anketų,- bijo parodyti savo veidus, o kai taip tai lietuviai juk KIETI. Su tokiais ne visada būna lengva kovoti, tačiau būna ir tokių,kurie išsigąsta iš karto.

Kaip su laido riteriais kovoti?
Iš tiesų su kai kuriais kaip ir minėjau yra labai sunku kovoti,kadangi dauguma jų kaip ir visada yra užsispyrę ir užsibrėžę savo tikslo,- liksi teisiems ir kaip sakant nenugalimiems. Na, bet pirmas būdas tokius nugalėti yra visiems kuo puikiausiai ir lengviausiai žinomas- tiesiog nekreipti dėmesio. Sutinku,kad ne visada tai yra lengva padaryti,ypač kai groja ant nervų, bet vistiek reikia pasistengti ir tada tikrai kuo puikiausiai viskas pavyksta! Na, o kitas taip pat žinomas dalykas,užblokuokite. Tuomet tas įkyruolis tikrai negalės susisiekti su jumis, nebent pasivargins ir sukurs naują anketą. Na, o jeigu rašo į guestbook'ą- uždaryk jį ir padaryk matomą tik draugams arba iš viso tik tau. Tuomet niekas negalės rašyti ir būsite ramūs/ramios. O jeigu jau lenda ir lenda,- geriausia tiesiog padaryti visus veiksmus iš karto ir būti "apsiginklavus". Uždaryti gb,albumo komentarus,blog'o komentarus, užblokuoti, raportuoti ir galiausiai laukti kas bus toliau arba atsijungti. Geriausias ginklas ignoravimas,nors ne visada man tai pavyksta. Taip pat jei vyksta grasinimai,kad pavogsiu anketą ar panašiai, visada nufotografuokite, nes stardoll'as gal ir internetinis, bet jo dėka galima susitikti su visais policijoje. Tad apsauga niekada gėdos nedaro,tiesa?

Kaip visiškai neprisišaukti tokių žmonių?
Dauguma svajoja būti populiariomis,tačiau prieš norėdamos tokiomis tapti pagalvokite,kiek visko slypi tame populiarume. Pradedant įvairiausiais skandalais, baigiant anketos pavogimais ir panašiai. Kažkada ir aš svajojau būti populiari, bet kai tapau gan žinoma, iš tiesų man nieko gero. Visi rašo,kėsinasi į tavo anketą, nes į el.paštą labai dažnai gaunu nuo stardoll administratorių laiškus,kad siųstas slaptažodis, bet aišku, jį atsiunčia tik į tikrą lėlės elektroninį paštą. Na, o norint tokių žmonių išvengti,- pagrindas nebūti populiariam,kadangi daugiausiai nukenti žymūs stardoll žaidėjai. Na, o kad neprisikviestumėt į svečius tokių žmogelių galite tiesiog labai nesiplatinti ir tiek,tuomet gyvenimas stardoll'e bus daug ramesnis. Tad tokie mano patarimai ir pasidalinimai, o dabar superduper sakinys jums-


Visada būkite atsargūs ir niekam nedalinkite savo slaptažodžio, nebent labai super patikimais žmonėms kurie turi žmonių,kurie patvirtintų,kad žmogus yra saugus! Taip pat nesivelkite į skandalus,nes dažnai lieka kalti tie kurie yra visiškai nekalti. Siūlau paklausyti mano patarimų,juos sakau,nes esu visą tai kuo puikiausiai patyrusi.

Monika. :)*
Tikiuosi patiko.
Komentuokite!!

8 komentarai:

Goda rašė...

Jo ir man taip atsitiko.Visai neseniai.Fantastika♥♥

Nida rašė...

Patiko straipsnis ir ačiū už patarimus :)

Anonimiškas rašė...

Nekenčiu tokių žmonių kurie visą laiką varo. Susikuria kokią lėlę ir pradeda varyt nesąmones kaip tu sakei. :D

Anonimiškas rašė...

Pritariu, mane tai irgi labai nervuoja. Nėr ką veikt žmonėms, todėl ir kuria anketas, kurias po kelių dienų palieka...

cyplionok rašė...

Su visom sutinku :D
Pati ne karta esu tai patyrusi.

cyplionok rašė...

Straipsnis like :)

Greta. rašė...

Nors ir nesu patyrusi tokios nesąmonės, bet jeigu tai nutiktų, Monika tikrai žinai, ką padaryčiau : DD Visomis pusėmis lietuviai yra niekinami, to ir nusipelnėme ; }

Sandruxx rašė...

Labai patiko straipsnis:) Nerealus:*