2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Ir vėl ši mergina grįžta į topus!

Kaip matote vis nenustypstu vietoje ir rašau ir rašau į SNP. Bandau jį pagyvinti, kad ir vėl atsigautų ir būtų kiek aktyvesnis negu vakar,kai beveik visą dieną rašiau BEVEIK aš viena. Na, bet visa laimė aš ne apie tai. Spaudinėdama kur tik papuola,paspaudžiau ant CATWALK ir kaip visada pasižiūrėjau topus (o aš tai mėgstu daryti,gal per klaidą aš ar kas iš pažįstamų ten pasirodys).. Ir ką gi šį kartą likau ir vėl sužavėta. Kodėl?
Taigi taip taip, nors ir devintoje vietoje, bet ten ir vėl randame mums kuo puikiausiai žinomą stardoll žaidėją,kuri tarp kitko yra lietuvė. Na,manau visi ją puikiai žino,tai Nelly000esparis. Šiai merginai visai neseniai nusišypsojo laimė,- CATWALK'e buvo antra, laimėjo NCG, o kitą dieną jau puikavosi ant covergirl viršelio. Na, o ką jau kalbėti,kad dvi ar tris dienas buvo Scenery tope 2-3 vietose. Didžiausi sveikinimai jai! Nors ir devinta vieta, manau,kad ji vėl pakils,galų gale juk į CW prasimušti nėra lengva,tiesa?
Tad jei pavyks,planuoju jos paklausinėti keletos klausimų,kaip ji tai stebuklingai prasimuša ir koks yra tas "burtas" su kuriuo jai taip pavyksta.
Na,o ką manote apie šią žaidėją?
Monika.

11 komentarų:

cyplionok rašė...

Sveikinimai :)

Anonimiškas rašė...

pavydžiu tokios laimės ;D

Eglė rašė...

Siek tikslo ir nereiks pavydėt

Anonimiškas rašė...

siekiu jau kiek laiko, bet niekaip nepasiekiu

Anonimiškas rašė...

Sveikinu aš ją labai :)

Anonimiškas rašė...

Na jo, ne visiems sekasi :D

Anonimiškas rašė...

Sveikinu ja labai :D

Sandruxx rašė...

Dideli sveikinimai:)

cyplionok rašė...

Turbut vienintele lietivaite pasiekusi tiek daug sd :DD

Viiktorija :* rašė...

Sveikinu.

Viiktorija :* rašė...

Beje,nelabai pritariu,kad ji VIENINTELĖ PASIKUSI TIEK DAUG. :))