2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Ir.. Dar viena naujokė ;)

Sveiki visi!,

Tradiciškai
O, taip ir dar viena naujokė šiame blog'e. Pirmiausia manau pagal visas tradicjas reikėtų papasokoti apie save (prisistatyti) taigi mano vardas yra Dominyka, o stardoll'e mane galite surasti šiuo vardu dominiki98. Man yra trylika metų ir esu aš septintokė, na viena koja jau aštuntokė, kaip sako kai kurie. Mano pomėgis, hmm jų išties laaabai daug! esu užimta, ir net labai. Taigi lankau: dailės mokyklą,
muzikos mokyklą (klasikinė gitara) taipogi labai mėgstu užfiksuoti įvairias savo gyvenimo akimirkas, skaitau knygas. Jų perskaičiusi esu begalę, taipogi mėgstu išreikšti save ir popieriaus lape, o šiuo atveju barškindama kompiuterio klaviatūrą, dėl šio pomėgio ir sudalyvavau atrankoje. Esu gan draugiška, neagresyvi, nelinkusi nusišnekėti, tad manau atrasim bendrą kalbą tiek straipsniuose tiek pokalbiuose, jei norite susipažinti artimiau pakviekite draugauti, tikrai sutiksiu. ;)
Mano veikla
O taip atėjau čia veikti, bet tikrai ne viską iš karto ką esu suplanavusi. Kadangi dabar vis
i "svaigsta" apie vasarą tad manau puikiai tiktų rubrika, o galbūt straipsnių ciklas: "Pasitikim vasarą su šypsena" Galbūt neatskleisiu ką rašysiu kadangi bus nebetaip įdomu, o pirmas straipsnis pasirodys jau ryt, o gal ir šį vakarą, tad patampysiu Jums nervus, nors tai nebus nieko intriguojančio.
Štai keletas mano nuotraukų:

6 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Sėkmės. :>

Dominyka ♥ rašė...

Ačiū ;)

Sandruxx rašė...

Didelės sėkmė;) Minčių ir ilgų staripsnių tavo galvelėje:)

Dominyka ♥ rašė...

ačiū ;)

Anonimiškas rašė...

Sėkmės, kokios gražios foto :)

Dominyka ♥ rašė...

Ačiū ačiū