2011 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Derinys su Hot Buys



Labas vakaras,

Nepradėsiu jūsų kankinti klausimais. Iškart einu prie temos. Šiandieną atsirado naujas Hot Buys Shorts. Jo kaina 10sd. Manau, brangu, bet šiuo metu, kai stardoll'o adminai pakvaišę dėl kainų, tai atrodo pigu. Bet jei tie šortukai būtų labiau pastebimi, ta prasme didesni, o ne mini dydžio, tai kaina būtų ideali. Na, bent jau mano nuomonė tokia. Šiaip, jis nėra kažkoks labai ypatingas, gal tik dėl to, kad šortukai ir dar Hot Buys. Spalva man nepatinka. Labai jau spalvota, nors jos ir netokios ryškios. Jau tuoj tuoj vasara, tad reikia derintis. Taigi, bet kokiam daiktui galime ką nors priderinti, tad sukūriau derinį:



Mano derinyje nėra mėlynos spalvos, bet ją gali kompensuoti ne drabužiai, o aksesuarai ar net nagai (su lako pagalba). Šiaip manau, viskas dera. Galima sugalvoti kaip tik norit: bliuskutė mėlyna, žalia, batai... Ir t.t.
Ar verta pirkti šį Hot Buys? Manau, ne. Vien tik šortukus su maikute manau, nepanešiosit (nors kaip kam). Deriniui trūksta daug visokių papildymų ir pati kaina manęs nelabai domina.

Taigi tiek :) O ar jūs pirkot šį Hot Buys?

J.C.MILY

5 komentarai:

Sandruxx rašė...

Neee nors visai nieko būtų:) Toks.... toks vasariškas:P

Anonimiškas rašė...

Man jis nelabai.. Kažkoks margutis :D Ir derinį labai sunku sukurti ( bent man)

cyplionok rašė...

nepirkau hb.
Derinukas toks nelabai isejo.. :[

Sandruxx rašė...

Na, o derinukas:) Nieko daugiau turbūt negaliu prikišt:P

Viiktorija :* rašė...

Ah,koks derinukas gražus! Ir kaip jis kvepia VASARA!