2011 m. gegužės 8 d., sekmadienis

Derinukų pasaulyje... :D

Nida

Nidute1

Sveikučiai dar kartą. Labai norėjau kažką Jums parašyti, bet... Neradau ką! Nes stardoll'e visiškai nieko gero. Išieškojau visą ir neradau nieko, kas patrauktų akį. Na, nebent galėčiau pasveikinti lietuvę - nelly000esparis - kuri catwalk'e užima 9 vietą. Taigi sveikinimai jai ir, žinoma, palinkėjimas kopti aukščiau.
Taigi, o dabar prie reikalo. Hm, net nežinau ką parašyti. Aha, sugalvojau! Padarysiu derinuką iš... rudos ir žalios spalvos! Kodėl ruda? Nežinau... Tiesiog nusprendžiau ir tiek. Kodėl žalia? Gal dėlto kad pavasaris... Ai, koks skirtumas! Ne aš kalta, kad stardoll'e nėra žinių. Atleiskite už mano tokį bevertį straipsnį, bet kažko labai norisi kažką parašyti. Žodžiu, pradedam! :)
Ruda, žalia... Ką mes galėtume padaryti iš šių dviejų spalvų? Kažką pavasariško ar liūdno? Patys įverinsite kai pamatysite! :DD Bet aš trumpai pakomentuosiu...
1. Batai. Pradėjau nuo batų. Na ir gerai! Tad pirma išrinksiu batus. Pasirinkau "Baby Phat" batus.
2. Sijonas/kelnės. Taigi artėjame prie apatinės dalies. Pasirinkau gėlėtą sijoną iš "Bizou".
3. Bliuskutė. Pasirinkau rudą (?) bliuskutę iš "Bizou Archive".
4. Diržas/rankinė/kepurė. Na taip, be jų neišsisuksim ir čia. Diržas - "Decides". Rankinė - "Voile Archive". Kepurė - "Stardoll".
5. Makiažas. Minimalus - blakstienų tušas, lupų blizgis.
O dabar trumpas komentaras. Prisipažinsiu, nekas pavyko. Su tokia apranga eit tik per helovyną saldainių prašyt. Žodžiu, išvada, kad iš rudos ir žalios spalvos padaryti negalima nieko gero. Nors, aišku, kitas tikrai padarytų. Gal net ir aš, bet nebėra nuotaikos. Bet vistiek įdedu, kad "pasigrožėtumėt" šiuo meno kūriniu.
Beje, užrašiau ant paveikslėlio "http:/snp4you.blogspot.com" bet kam to reikia? Niekas net nenorėtų kopijuoti tokio derinio. Nors ne, norėtų! Įdėtų į temą "baisiausios iš baisiausių". Taigi, čia net ne komentaras, bet išpeikimas. Ai, patys įvertinkit:
Su meile, Nida ♥

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Visai nieko gavosi, ir nenuvertink savo darbo, jei rašysi kaip tu dabar apie save blogą komentarą tai visi ir sakys, kad baisiai darai. Nenuvertink savęs :)

Eglė rašė...

Ir aš šiandien norėjau padaryt 2 derinisu, bet jau manau skaitytojai nebenorės ;DD

Anonimiškas rašė...

Manau, gražus derinys išėjo :)

Sandruxx rašė...

Aš taip pat manau, kad gražu:) Šaunuolė:P

Nida rašė...

O, ačiū labai. Dabar kai pasižiūri tai visai nieko... Kai nuotaikos nėra tai viskas atrodo prastai. :DD

Anonimiškas rašė...

Tik vienas minusas- doll'ei batai per maži :DDDDDDDD

Nida rašė...

O, tikrai :) Pirštai išlindę - ott, gražu :DD Na, bet niekis...

Anonimiškas rašė...

Aišku, kad niekis, visiems būna :D

Viiktorija :* rašė...

Ir man tjp būva,kj biški per daug prisivalgė. :DDD Bet tada į palaidinę netilpo. :DDDDDD