2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Aš stora, negraži, su akiniais ir briketais- aš tragiška!


Sveikutės!

Visų pirma sveikinu visas naujas rašytojas ir linkiu joms sėkmės bei neišsenkančių idėjų aruodo!!! :) O antra, pasiruoškite skaityti straipsnį, šį jaukų ketvirtadienio vakarą...

*

Kiekvienas žmogus nori būti tobulas. Argi nešaunu būti gražiu, sportišku, laimingu, lieknu, gyvenimu besidžiaugiančiu žmogumi? Taip, tai tiesa, bet mes visos galime tokios būti!!! Paklausykit kelių patarimų, einančių ta tvarka, kaip pavadinime.

AŠ STORA.

Bet ar tikrai? Jei tau gydytoja taip pasakė, kad tu turi antsvorį, ji duos tau kelis patarimus. Tačiau jei stovi prieš veidrodį, įsivaizduoji savo liekną draugę ar klasiokę, tau gali taip atrodyti. Žinokite, ir man kartais atrodo, kad aš per stora, bet aš veikiau panaši į gyvą skeletą. Taip, aš esu labai plona, per plona. Kartais man net gėda išeiti į miestą su timpomis. Tačiau nemanau, kad bent viena, iš tų, kurios skaito šį blog‘ą yra storos!!! Tai tik kvailas įsivaizdavimas, jūs net nematėte storų žmonių. Norint būti storai reikia kasdien ryti mėsainius, picas, bulvytes fri, nesikelti iš lovos, tik gulėti, gulėti, gulėti, kol galutinai susirgsi antsvoriu. Jūs taip darote? Ne. Tad NEESATE STOROS. Meskit tai iš galvos!!!

AŠ NEGRAŽI.

Aš negraži.. Mano nosis kreiva, akys kažkokios keistos. Juk kartais sakote tai draugėms ar galvojate mintyse? Aš jums pasakysiu, kad negražių žmonių nebūna, tik išimtis yra tie, kurie visiškai nesirūpina savimi. Kiekviena yra savitas ir kažkuo gražus. Tikrai! Bet jeigu jūs tikrai galvojate kad esate tikrų tikriausiai negražus/i, tuomet sugalvokite kažką naujo! Galbūt, jei pasidažysi taip, atrodysi gražiau, tavo akys vizualiai padidės? O jeigu pakeisčiau šukuoseną arba pasileisčiau plaukus? O jei nusipirkčiau kelis gražius, naujus drabužius? Taip, taip ir reikia mąstyti! Kas būtų jei.. O jei.. Ir sau tapsite gražesnės!!!

AŠ SU AKINIAIS.

Atrodau kaip moksliukė... Keli mokiniai vadina mane keturake.. Tačiau akiniai- padeda akims, jie stiprina regėjimą ir yra puikus aksesuaras! Vasarą vos ne visi užsideda akinius nuo saulės, pastebėjot tai? Ir neburba, kad negražiai atrodo. O čia žmonės vaikščioja su jais kasdien! Beje, kai kuriems žmonėms akiniai atrodo tiesiog puikiai! Tikrai esate mačiusios kelis pavyzdžius. Be to, man irgi greit (manau) reiks nešioti akinius, nes laabai suprastėjo regėjimas. Bet aš nesijaudinu, ką galiu žinoti, gal atrodysiu gražiai? Be to, MAN SVARBIAU GERA SAVIJAUTA, SVEIKOS AKYS, nei kvailas išsigalvojimas, kad akiniai man netinka...

AŠ SU BRIKETAIS.

Taip, aš buvau su briketais, ir kas čia tokio? Dantukai gražūs, šypsena žavi. Argi tai ne svajonė? Briketai gali būti irgi šaunus aksesuaras, kai kuriems žmonėms jie atrodo puikiai. Be to, briketai labai padeda dantims! O jei iš tavęs tyčiojasi, atsikirsk, kad tavo dantys bus gražūs, ne taip kaip jų. Ir tiesiog kas čia tokio?? Tai ne pasaulio pabaiga!!!



TAD DŽIAUKIMĖS, KAD ESAME TOKIE, IR ESAME GRAŽŪS! KIEKVIENAS TURI RASTI SAVO GROŽĮ. JIS SLYPI TAVYJE. TU NEI STORA, NEI NEGRAŽI. TAU TINKA AKINIAI, O BREKETAI TIK PADEDA DANTIMS. DŽIAUKIS GYVENIMU IR NEPAMIRŠK ŠIOS TAISYKLĖS!!!!!!


Straipsnį parašė:

Aušrinė,

Svile2

7 komentarai:

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Patiko, be to nemanau,kad esu stora ar ką :D normali, nors kartais užplaukia durnos mintys.
O straipsnis tikrai laaaaaaaabai geras :p

Anonimiškas rašė...

Patiko straipsnis :)

Rugilė :Dp* rašė...

Geras ;p !!!

Sandruxx rašė...

Puikumėlis:) Labai labai patiko:)

Anonimiškas rašė...

Man irgi labai patiko. Kartais aš atrodau sau pačiai per stora, nors esu šakalys :D Klasiokės sako valgyt daugiau kalorijų turinčio maisto :D Bet aš nevalgau, nes tada tikrai paliksiu stora...

Gabie85 rašė...

As niekad nebuvau stora, bet nesiojau kabes ir man reikia akiniu, bet nesioju lesius, Problema isspresta...

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

deja...aš sau stora,negraži tiesiog sau nepatinku.