2011 m. balandžio 27 d., trečiadienis

SNP blog‘e visais laikais buvo įvairiausių rubrikų,tačiau kaip ir kiekviena rašytoja,kiekvieną kartą nori įnešti vis kažką naujo.. Tad yra ir dabar. Rubrikoms sugalvoti,turėjau maždaug savaitę. Nors nieko nuostabaus ir nesugalvojau, bet mano rubrikos bus susijusios lyg bendravimu su skaitytojais.. Na, tiksliau turiu tris rubrikas, BET viena iš jų vis dar lieka... Na,tiesiog skaitykite ir suprasite,apie ką aš.
  • ·         Tad pirmoji mano rubrika yra- Sukurk pasakojimą apie... Šioje rubrikoje taip pat bus lyg bendraujama su skaitytojais,kadangi pagrindiniai dalyviai kaip ir visada esate jūs. Ką jums čia reikės daryti? Tiesiog į paskirtą email‘ą, pagal duotą SAVAITĖS temą sugalvoti ir parašyti linksmą pasakojimą apie,kad ir tarkim temą- Stardoll. O tai yra tikrai labai plati tema. Na, kai bus viskas parašyta,paskelbta apie ką,tuomet plačiau apie tai parašysiu.
  • ·         Prieš ir po. Artėja vasara. Nors šią rubriką vedžiau ir SNP blog‘e, bet kadangi ją parašiau gan ne daug kartų, todėl ir čia ją vesiu,kad turėčiau ir pati ką veikti,o ne vien pranešinėti naujienas. Tad šioje rubrikoje,užsiregistravusias dalyves parengsiu taip,kad viskas tiktų vasarai arba karštesnei pavasario dienai.
  • ·         Apkalbos. Manau įdomus pavadinimas? Dabar trumpai paaiškinsiu,apie ką bus ši rubrika.Jūs užsirašysite į komentarus, ir iš eilės kelsiu dalyves. Aptarsiu jų išvaizdą,aprangą,namus ir t.t. Ir per chat'ą esančių prisijungusių paklausinėsiu ką jie mano apie dalyvę kaip lėlę ir gal pažįsta kaip žmogų.. Na tiesiog rubrika bus įdomi,tik reikia pavyzdžio. 

Tad tokios rubrikos kurias planuoju vesti nuo šiol SNP naujo sezono blog'e.. Jeigu turite pasiūlymų ką kur pakeisti,- reiškite juos komentaruose, gal jūsų pasiūlymas bus geras ir jį pritaikysiu jūsų siūlomai rubrikai. Tad šį kartą tiek.
 Lauksiu.

Monika.

16 komentarų:

Eglė rašė...

Registruot į apkalbas ;DD

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

į apkalbas antuxxxsss

Anonimiškas rašė...

Į apkalbas - mestyllleee

Eglė rašė...

ir į apkalbas (privertei pačiai užsirašyt [kill])

Anonimiškas rašė...

Ir aš ladykizyte :D

Monika rašė...

I apkalbas! Moniaka8

cyplionok rašė...

cyplionok
i apkalbas :DD

Simona rašė...

Huh, į apkalbas ::D

Zujkis♥ rašė...

i apkalbas ;] Meda_Kiss

Sandruxx rašė...

Į antrą ir pirmą :) sandruxx

Anonimiškas rašė...

Į apkalbas - ieewux

Mingailė rašė...

i apkalbas - MINGAILE9

Viiktorija :* rašė...

Prieš ir po. Nick`as - vikaaa23

Apkalbos atrodo įdomiai. :)

Elzytėė.♥ rašė...

į apkalbas.
_pooh

Diema rašė...

Į apkalbas - Ninacka_nina

Sandruxx rašė...

O galima rinktis tik vieną?