2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

PPQ. Ką verta pirkti?



Sveiki,

Na, prieinu iškart prie temos.
Manau, matėte atsirado naujas PPQ parduotuvės skyrius. Stardoll'o adminai net atsiuntė laišką. Taigi, aš sugalvojau, kad parodysiu jums savo manymu ką verta pirkti. Šiaip parduotuvė yra gan brangoka ir kai kurie drabužiai yra tiesiog neverti tos kainos ir yra pasibaisėtini, bet jų vienas kitas (bent jau man). Taigi nuotrauka:



P.S. Drabužius rinkau tik iš naujo skyrelio, todėl jų nelabai ir daug.
PP.S. Kelnių neišsirinkau, nes beveik visos man nepatiko, bet yra vienos tokios aptemptos juodos. Jų irgi nesirinkau, nes tokių galima nusipirkti bet kur, žinoma ten vos vos matančio tokio pat rašto niekur nerasit, bet manau tokioms kelnėms kaina per didelė.

Taigi 1. Šį komplektą pasirinkau todėl, kad prie jo galima priderinti ir sijoną, ir kelnes ir dar daug visko. Galit net nieko nederint, tiesiog taip ir palikti, nebent užmesti švarką.
2. Švarkas su auksiniais pagražinimais. Jį pasirinkau todėl, kad jis yra labai lengvai priderinamas ir manau, jis atrodo gražiai.
3. Juodas švarkas. Jis man atrodo taip pat lengvai priderinamas ir labai primena senąjį DKNY. Tik deja neprisimenu pavadinimo.
4. Bliuskutė. Iš šio skyriaus ji man vienintelė patiko. Po ją galima uždėti kokią nors geltoną paprastą maikutę ir kokį geltoną sijonėlį.
5. Batai. Na, šioje parduotuvėje yra 2 poros batų, bet manau, juodi lengviau priderinami negu paauksuoti- geltoni. Juk prie kokio nors juodo derinio nedėsit išskirtinių batų, nors visų skoniai skirtingi.

Na, lygtais nieko nepraleidau. Šiaip, esu patenkinta naujais rūbais.

Taigi tik tiek :) Vakare parašyti nespėsiu, nes užduota daug namų darbų...


Iki :)


J.C.MILY

7 komentarai:

Unknown rašė...

Zmones , zinot ka? Ogi stardollas gona crazy. Yra ziemos HB terp bisou ir da su nuolaida kainavo 17 o dabar tik 8 ! Hurry up! tarp 7 psl.

Anonimiškas rašė...

Man nelabai patiko ši kolekciją, nusipirkau tik 1' apie kurį tu rašei ;)

Anonimiškas rašė...

Na bent vieną :D Ačiū :)

Anonimiškas rašė...

Nereklamuok...

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Nepatinka man Naujas aukstas...

godute11 rašė...

man irgi tie patys favoritai :D

Sandruxx rašė...

man visai nieko 1,2,3.rubai:))