2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

Balandžio Hot Buy's


Sveiki. Senai matytą? Taip... Monika žino dėl ko. Matau, kad ne man vienai kontroliniai. Gerai, kad nebus rytoj istorijos mokytojos, tad nebus ir kontro!! Deja, jis bus kitą savaitę, tad vėl tikriausiai neparašysiu... Gaila, bet ką gi aš čia, tad ir rašau jums, kad blog'as nenusiristu į gelmes. Niekas neberašo, tad aš rašysiu! 

Turbūt ne daugelis matė Balandžio Hot Buys'us. Dabar turite progą, juos pamatyti. Mane iš tirs jie sužavėjo, reikės darytis dar ss :D Na pažiūrėkime.


Na, kaip jums jie iš pirmo žvilgsnio? Man jie visai nieko. Tikriausiai daug ką pirksiu, tad nieko nelaukdama keliu aprašymus :)

Balandžio 1d. - HB sweater. Parduotuvė - fallen angel. Man ji nelabai. Gal ir iš čia ne taip gražiai atrodo, bet mano akies ji netraukia vien dėl to, kad pavasaris! O pavasarį turi būtį šviesios spalvos. Galėjo būt kokios pastelinės spalvos. Aišku, kad visą laiką būną tokie "fallen angel" parduotuvės drabužiai. Tad nėra ko stebėtis, kad tamsi spalva. 

Balandžio 3d. - atsiras HB akiniai. Parduotuvė - spectacular. Na, man jie nelabai, nežinau, manęs tokios formos nežavi, aišku dabar visai kitaip atrodo, nei kai atsiras. Jie iš ties atrodo pavasariškai (vasariškai). Atrodo lengvai derinami prie šviesių spalvų. 

Balandžio 5d. - HB pants. Parduotuvė - fudge. Atrodo kaip platėjančios kelnės, bet man tai nesvarbu. Man jos tokios gražios atrodo! Gal pasakysit, kad jos iš vis neskoningai atrodo, bet pažiūrėkime atidžiau, jos gražiai dekoruotos. O juk zebro raštas dabar labai madingas. Tikriausiai jas pirksiu.

Balandžio 8d. - HB bag. Parduotuvė - folk. Iš ties žaisminga rankinė. Tokia spalvota, iš ties primena vasarą. Kur galima derinti? Kaip matot, ji yra ryškoką, tad reikėtų derinti prie ryškesnių drabužių. Man ji atrodo gan keistoka, bet graži :)

Balandžio 12d. - HB cobra brace. Parduotuvė - Voile. Nežinau kas čia. gal kokia sagė, apyrankė? Bet man ji atrodo gan graži. Retą tokių apyrankių. Turiu omenį stardoll'ę. Turbūt pirksiu, nes labai lengvai priderinama (atrodo), dar tos dažnos spalvos...

Balandžio 15d. - HB dress. Parduotuvė - pretty in pink. Šios parduotuvės drabužiai visą laiką mergaitiški, pagal temą. Pažiūrėkite kokia pavasariška. Nesu mačius tokių suknelių stardol'ę, kurios pasižymėtu tuo. Na gal truputka tie papuošimai ir per daug, bet juk pavasaris! Reikia pradėti žaisti spalvomis.

Balandžio 17d. - HB shoes. Parduotuvė - Rio. Išprotėsiu! Labai noriu šių batų! Man jie tokie nerealus! Nežinau kokia jų kainą, bet gali būti ir aukštoką. Neatrodo labai lengvai priderinami, bet kas man gražu, aš ta ir perku.

Balandžio 20d. - HB Stud Jacket. Parduotuvė - Evil panda. Nežinau, užneša į moto stilių :D Nelabai esu šių drabužių mėgėją, bet retkarčiais gražu išsiskirti. Neturiu tokių drabužių, tad nežinau ar sunku priderint ar ne. Nežinau net ką apie jį komentuot :D

Balandžio 22d. - HB Lace top. Parduotuvė - Bisou. Mna ji labai patinka. Aš jau senai ieškau peršviečiamų maikučių. Jas labai lengvą priderint. Uždedi ant viršaus ir viskas, kriukis baigtas. 

Balandžio 23d. HB Chitton katta. Parduotuvė - Rio. Man ši bliuskutė labai patinka. Atrodo žiemiškai, bet ištikrųjų ji pavasarišką. Tad neapsigaukite. Tokia laisva, iš ties ji man patinka.

O kokia jūsų nuomonė apie naujuosius HB? Ar ką ruošiatės pirkt? 

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Šie man atrodo gražesni, nei kovo mėnesio. Beje- patiko aprašymas :)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Be galo gražūs HB (h) :D o ir straipsnis patiko :)

Anonimiškas rašė...

J.C MILY - man irgi, ačiū :}}
Paula - čia ne vieta reklamuotis
Radvilla - man irgi, ačiū :}}

cyplionok rašė...

Grazus hb ;]

Anonimiškas rašė...

Aprašymas man patiko kaip ir new HB, be to. Kitą kartą gegužės AŠ aprašinėsiu:DD

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Man keisti batai;D
Bet vis normaliasnis HB ;D

Anonimiškas rašė...

cyplionok - dąą :D
Monika - ok :D
Kraujo sparnai;*]-zuiqis - jo... ;)

godute11 rašė...

kai laukiu kol visi atsiras

Sandruxx rašė...

nu zdz viskas labai patiko:))