2011 m. vasario 26 d., šeštadienis

Kovo mėnesio HB

Sveikučiai,
ką gi,vakar vakare būčiau parašiusi apie Kovo mėnesio Hb, bet taaip tingėjau buvo sunku rašyti,todėl viską nukėliau į šiandieną. Tad ir štai atsirado naujasis kovo mėnesio hb katalogas,tačiau jis savo turiniu nemanau,kad išsiskyrė iš praietų HB katalogų.. Viskas įprasta,gal tik kiek pavasariškesnės spalvos,kurios manau atrodo tikrai labai gražiai. :) Na, bet netemsiu siųlo ir įkelsiu jums HB katalogą-

1.Pirmiausia hb pradėsiu aprašinėti nuo viršaus- sijono. Jo pilnas pavadinimas yra- Hot Buys Flash Skirt.
Ką galėčiau apie jį pasakyti? Jis visai gražus,tamsus man tai visai patinka,tačiau galėtų nebūti tų žaibų,arba koks vienas raštas,manau jei būtų šiek tiek papraščiau,atrodytų gražiau. Bet čia tik mano nuomonė. Pagal viską šis sijonas tūrėtų pasirodyti Kovo 29 dieną, ''Evil Panda'' parduotuvėje.

2. Antroji yra palaidinė. Jos pilnas pavadinimas yra Hot Buys Blouse. Ji man asmeniškai nelabai patiko,kadangi tokio tipo ir rašto drabužiai man peilis. (perkeltine prasme) Juos man yra sunku priderinti,tačiau tokio tipo drabužiui kaip šis sensacija- man jį pavyktų priderinti! :D Pagal viską ši palaidinė tūrėtų pasirodyti kovo 15 dieną, ''Pretty In Pink'' parduotuvėje.
3. Suknelė,kurios pilnas pavadinimas yra Hot Buys Stud Dress. Ši suknelė man jokio susižavėjimo nesukėlė,
kadangi jos spalva pavasariui kaip ir sijona manau per daug tamsi.. Ir šiaip man pačios suknelės fasonas nelabai patiko,tooks kaip sakant nuobodus ir net neoriginalus.. Nežinau,nemanau,kad pirksiu šią suknelę kai ji pasirodys. :) Pagal viską ji tūrėtų pasirodyti kovo 20 dieną,''Fallen In Angel '' parduotuvėje.

4. Kažkokia plunksna. :DD Jos pinas pavadinimas,kiek įskaičiau-Hot Buys Leather bro(...). Šiaip ta plunksna,ar velnis žino kas atrodo visai gražiai,bet nujaučiu,kad kaina bus panaši kaip normalaus hb. (10-15sd). Ir šiaip ji taip pat pavasariui bent jau aš manau,kad kiek per tamsi,bet juk ne aš tuos HB kuriu. Pagal viską ši ''plunksna'' tūrėtų pasirodyti kovo 5dieną, ''Fudge'' parduotuvėje.

5. Moteriškas (arba ne) kaklaraištis. Jo pilnas pavadinimas yra- Hot Buys Star Tie. Man jis savotiškai gražus,tačiau eilinį kartą pirmam pavasario mėnesiui tamsūs drabužiai.. Galėtų pagaliau viską daryti šviesenių, ryškenskių spalvų. Šiaip nemanau,kad ji būtų sunku priderinti,kaip tik manau,kad lengva. Tad pagal viską šis kaklaraištis tūrėtų pasirodyti kovo 11 dieną,''Evil panda'' parduotuvėje.

6. Suknelė. Jos pilnas pavadinimas yra Hot Buys Dress. Pagaliau,jie sūkūrė kažką šviesaus ir tai man asmeniškai tikrai patiko. Suknelė visai graži,ačiū adminams,kad ir šviesi,ryški.. Pavasariui raudona spalva manau tiktų labiau negu juoda,ar ten kokia nors kita tamsi spalva. Tad pagal viską ši suknelė tūrėtų pasirodyti kovo 8 dieną,''Fudge'' parduotuvėje.

7. Rankinė. Jos pilnas pavadinimas yra Hot buys bag. Man ji asmeniškai visai patiko,tokia spalvinga bei savaime aišku graži.. Na,tai tikrai labiau užneša į pavasarį,kadangi žalia spalva kvepia augalais.. Geltona saule.. Gražu,todėl manau,akd kai ši rankinė pasirodys,ją pirksiu. Pagal viską ši pas mus tūrėtų atkeliauti kovo  17 dieną,''Fudge'' parduotuvėje.

8. Batai. Jų pilnas pavadinimas yra Hot Buys shoes. Na man asmeniškai jie nelabai patiko,gal kai pasirodys starplazoje man atrodys kitaip, bet dabar jeigu reikėtų sakyti taip arba ne,sakyčiau ne. Man kas nepatiko,tai tik batų fasonas,kadangi toks man nelabai prieinamas. Bet spalva visai graži. Šiaip tūrėtumėme šių batų sulaukti kovo 3 dieną,"RIO" parduotuvėje.

9. Lliemenė. Jos pilnas pavadinimas yra Hot Buys vest. Ši man amseniškai ir patiko ir nepatiko,kadangi patiko todėl,kad ji atrodo kiek kaubojiška,o nepatiko, nes man neprieinamas fasonas.. Tokių aš tikrai labai nemėgstu, bet jei pavyksta priderinti,tikrai nesiskundžiu. :) Tad šios liemenės tūrėtume sulaukti kovo 1 dieną,"RIO" parduotuvėje.

10.Na ir paskutinysis hot buys- tai megztinis. Jo pilnas pavadinimas yra Hot Buys Sweater. Man jis tikrai patiko,kadangi spalvų nėra labai daug,todėl neatrodo,kad čia būtų gryna “makalynė“. Ir šiaip viskas gražu,pavasariška,todėl man tai tikrai patiko ir aš manau,kad pirksiu. Šio megztuko lauksime iki kovo 22, nes kovo 22 jis pasirodys starplazoje. :) Parduotuvė- “Fudge“.

Tai tiek.
Ką manote apie straipsnį, ir apie naują HB katalogą?

8 komentarai:

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

Man nelabai...

Anonimiškas rašė...

Kas nelabai?

Edita rašė...

Puiki apžvalga,
aš pirksiu megztinį, plunksną, suknelę ir rankinę.

cyplionok rašė...

Aš pirksiu plunksną ir Vest'ą

Fashionista Silvija ~* rašė...

Man patiko - sijonas , kaklaraištis ir rankinė. Šiaip , nelabai vykęs katalogas.. Bet tik 2 drabužiai man nepatiko.

Anonimiškas rašė...

Man irgi šis katalogas labai panašus į buvusi. Tos spalvos ...

Kraujo sparnai;*]-zuiQis♥ rašė...

I HATE THIS HB;D

Anonimiškas rašė...

Patiko tik liemenė ir gal truputi batai :sss Daugiau niekas....Nusivyliau šiais HB :D