2011 m. vasario 14 d., pirmadienis
Agnės virtuvė
Taigi, štai atkeliauja "Agnės virtuvė". Šiandien su manimi bus mise1569 kuri pasidalins savo patiekalu :)
Na, o kokį patiekalą mes gaminsime? Ogi jos pačios - Vištiena su "traškučiais" :)
Reikia:
2 šaukštų miltų. (žiūrint kiek vištienos turėsi)
1-2 kiaušinių. (žiūrint kiek vištienos turėsi)
Vištienos filė. (Kiek nori) 9Geriausia nusipirk marinuotą vištieną, tada
tau nebereikės prašytį mamos arba sau negaišinti laiko)
1-2 pakeliai bulvių traškučių(žiūrint kiek vištienos turėsi).(Geriausias
traškučių skonis: Su grietine ir svogūnais.)
Gaminimas:
Išsimušk kiaušinius į indą ir išplak. Miltus sudėk į kitą indą. Bulvių
traškučius sudėk į salafaninį maišelį ir su kočėla juos labai gerai
susmulkink.
Tau turėjo gautis maži maži bulvių traškučių gabalėliai. Juos supilk į
kokį nors didesnį indą (nebutinai). Taigi dabar užkaisk aliejų (nes
virsi aliejuje). Grįžtam prie miltų, kiaušinių
ir bulvių traškučių. Dabar turi tris indus. Juos susirikiuok taip:
1 indas, miltų.
2 indas, kiaušinių.
3 indas, traškučių.
Susipjaustyk vištienos file gabalėliais, maždaug 5x5cm.Pasiimk vieną
filiuką it dėk į miltus, paskui į kiaušinius ir dabar išvoliok gerai
traškučiuose. Ir taip darai kol visi filiukai bus paruošti.
Juos dėk į užkaitusį aliejų. Iškepę jie turi atrodytį labai šviesiai
rudos spalvos. Juos galima patiekti su kečiupu arba kokiu kitu padažu.
SKANAUS!
Man visai šis receptukas patiko :) Pati pabandžiau, tad skanu :) Gaila, fotoparatas neveikė, tad nenufotografavau :/ Bet įdėsiu kitokia nuotrauka :)
Nežinau, kokio tai patiekalo nuotrauka, bet atrodo nais :D
Nori pasidalinti savo receptu su kitais?
Siųsk savo recepta (ir jei gali nuotrauka) el.paštu:
agnyte008@inbox.lt
O jums sakau - SKANAUS PIETAUJANTIEMS, VAKARIENIAUJIENTIEMS IR PUSRYČIAUJANTIEMS :)
A.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
5 komentarai:
O reikės pasidaryt :D
:) Na, o ta nuotrauka tai ne to recepto :D neapsigauk :D
Neapsigausiu :D
tai oky doky :D
tai oky doky :D
Rašyti komentarą