2010 m. lapkričio 28 d., sekmadienis

Veikla-Šokis, Hip Hopas

Sveiki, šiandien nutariau parašyti apie šokių stilių Hip hopą. Taigi pradedu. ;]
 Hip-Hop stilius yra kilęs iš Amerikos. Turbūk kiekvienas juodaodis yra hip-hop stiliaus atstovas. Ten dauguma šiuolaikinio jaunimo prijaučia šiams stiliui.Apranga nesuvaržyta, laisva, netgi keliais dydžiais per didelė. Vaikinams privalomas akcentas: didžiuliai kedai, džemperis su gobtuvu ir aišku kepuraitė su snapeliu. Tipiškas hip-hop stiliaus vaizdelis. Nepamirštamos storos grandinės ir įvairios skarelės.
Merginos rengiasi dvejopai. Vienos vadinamos karštomis pupytėmis: aptempti džinsiukai, maikutės, atidengiančios kuo daugiau nuogo kūno ir parodančios visus apvalumus, kepuraitės, ryškus makiažas, ryškios skarelės ir aišku kramtoma guma. Kitos merginos rengiasi panašiai kaip vaikinai: laisvos treninginės kelnės, kedukai, skarelės, ryškios aptemptos maikutės su įvairiais užrašais, įvairios pirštinaitės, minimalus makiažas. Išsiplaikstę plaukai ir muzikos jautimas yra privalomas dalykas visiems šio stiliaus gerbėjams. 
Daugelį šis stilius žavi ne tik savo apranga, bet NEREALIAI uždegančiais šokiais ir įspūdingais sugebėjimais. Akrobatiniai šuoliai, įvairūs suktukais ir kiekvieno raumens judėjimas šokio metu tiesiog priverčia širdį pulsuoti dvigubai greičiau. Jie sugeba užvesti visą publiką savo judesiais ir entuziazmu. Taip pat žavi jų šiltas tarpusavio bendravimas. Šio stiliaus atstovai niekada vienas kito nepasmerks ir niekada vienas kitam nepavydės. Tikrieji hip-hop'eriai bendraminčius laiko savo šeima ir eina už juos visur ir visada. Gal būt tai rodoma tik filmuose. Bet tikiuosi dar yra tokiu žmonių, kurie gerbia ir myli vienas kitą už tai, kad jie atstovauja kitokiam stiliui ir gyvenimo būdui.
P.S. Rašom Savaitės MeDoll 

11 komentarų:

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

SNP kyla mano akyse. :)

kaldunčiks rašė...

Kodėl taip sakai? ;]

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

Vis daugėja straipsnių, kurie yra tikrai įdomūs.. ;)

kaldunčiks rašė...

Džiugu, kad įdomūs ;]
Apie ką kitą kartą rašyti?

Vilija. (www.stardollinspiredbyyou.blogspot.com) rašė...

Man pačiai būtų įdomu apie draugystę galbūt.. O gal kaip surengti kalėdinį/karnavalinį/naujametinį vakarėlį? Bent jau man kaip tik šiam dalykui ir trūksta minčių.. Bet rašyk apie tai, kas aktualu tau. : )

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Arba manau jug jau esam išsitraukę kas kam mokykloje dovanosim dovanėles,tai manau galėtum duot patarimų ką padovanot mergaitei,ką berniukui:)

Meibilin rašė...

Šita tema man labai prie širdies, kadangi aš pati lankau Hip-Hopą ir labai džiaugiuosi tuom, ir man labai tai patinka :)

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Eeeik eiik Greta(Meibilin), poto šauki aaaa,skauda,negaliu išlipt iš lovos :DDD Šeip aš ir norėčiau lankyt :))

Viiktorija :* rašė...

OOoOoOoMmMmMmGgGgG!!!!!!!!

Hip hop-your`e always in me hart!

neighneet rašė...

this page anonymous visit this web-site replica designer backpacks this page Learn More

Anonimiškas rašė...

visit here replica gucci bags published here Gucci Dolabuy published here dolabuy ysl