2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

Tunikų įvairovė

Labas. Vakar neparašiau, nes buvau parduotuvėse, apsipirkinėjau ir grįžau pavargus, tai nusprendžiau nerašyti. Dabar tik ką įsijungiau kompiuterį ir pamačiau Monikos pranešimą apie savaitės aktyvumą. Ir pamaniau, kad norėčiau pasitempti ir parašysiu dabar jums apie tunikų įvairovę ir kokios jos būna su kuo būtų gražu derint. Taigi, jei ką domina, kodėl rašysiu būtent apie tunikas, jums atsakysiu - vakar nusipirkau labai gražią tuniką ir labai jomis susidomėjau.
Na žinoma pasinaudosiu google jums dabar rašydama.
Tunika - ne kas kita, kaip ilga palaidinė, ar trumpesnė suknelė. Jos būna platesnės, aptemptos ilgomis rankovėmis, trumpomis, arba be jų  - ant petnešėlių. Jei ką domina aš nusipirkau plačią pusilgėmis rankovėmis, ji visai trumputė, kaip mini suknelė, su ja žadu eiti rugsėjo pirmąją į mokyklą.
Su kuo būtų galima derinti tuniką? Aš derinsiu su juodomis tamprėmis. Ir juodu diržu per liemenį. Žinoma dar galima derinti su kelnėmis, o labiau sportines tunikas net ir su šortais.
Vasaros drabužis - tunika
Tunikas nenuobodu dėvėti, nes kaskart priderinus vis kitokį aksesuarą – ryškesnę sagę, žaismingą diržą ar stilingą skrybėlaitę – atrodysite originaliai ir naujai. Itin akcentuojamas vieno peties išryškinimas, kuris dar labiau pabrėš jūsų moteriškumą bei atrodys paslaptingai. Be to, šis drabužis ne tik praktiškas, bet jis dar ir paslepia figūros trūkumus bei išryškina privalumus. Tunikos yra siuvamos iš įvairaus audinio ir puošiamos karščiausiais sezono motyvais – gėlėmis ar taškeliais. Jums tikrai nebus sunku susikurti tiek romantišką ir puošnų, tiek veržlesnį laisvalaikio įvaizdį.
Daugiau stilingų idėjų – nuotraukose!


Laura ;]

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Man patinka tunikos. Pati šeštadienį nusipirkau vieną, man ji laaabai patiko, tai sakau su ja eisiu dažnai į mokyklą. :)

Laura/lauruncikas14 rašė...

Na va. Lygiai taip, kaip ir man. Aš tai tik sekmadienį nusipirkau tuniką, kuri man taipogi laabai graži, aš taipogi ją nešiosiu į mokyklą, bet ir ne tik :)

Dominika rašė...

Na, man tunikos ir patinka, bet nenešioju jų :DD

Anonimiškas rašė...

Aš turiu tris tunikas,ir jas derinu su juodomis timpėmis ir juodu diržu:)
Beje,straipsnis puikus;)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Straipsnis (y), o aš taip pat, noriai nešioju tunikas :)

Elžbieta. rašė...

aš taj neturiu ir nenešioju.: D

Laura/lauruncikas14 rašė...

Tai nusipirk ir nešiok ;D Atrodysi gražiai :D

Vaau rašė...

Tunikos pats universalausias drabužis koks tik gali būti moters spintoje