2011 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Tavo stardoll spinta ir mano realybes .

 Sveiki,
nutariau rašyti apie realybe, bet bus sujungti straipsniai - kaip šitas. Panašu pirma karta į straipsnį įkėliau tiek nuotraukų, nenustebsiu jeigu ne viską dar įkėliau.
P.S - juoda ir balta palaidine - aptemptos, dryžuota - laisvo stiliaus, bet ne kaip maišas, geltona - aptempta.
Dryžuota palaidinukė. Aš tokią jau turiu senai, stardoll'e nepasisekė rasti tokios pat, bet radau tokį megztuką - waflizzz... spintoje . Mano tikroves spintoje yra dryžuota palaidinukė su vyšnia ir ant rankovių bantukais - bent ne tokia kaip visų, dėl to man ji ir patinka. O dabar pažiūrėkim į jas :

Šokių stiliaus aptempta palaidinė. Stardoll'e graziagne spintoje radau tokią palaidinę - baltą ir dar su juodom šleikutėm, man atrodė, kad tai sujungta palaidinė - juoda su balta. Taip pat turiu tokias palaidinukes (atskirai) kurias pirkau vienu metu - jas lengva visur priderinti, nes jos šauniai atrodo, o kartai rengiuosi jas taip - juodą, o ant viršau baltą (arba kitą baltą palaidinę irgi šokių stiliaus) ir rezultatas koks? Nuostabu ir originalu. O dabar užmeskim akį : 

 Šokių stiliaus, nesiekianti bambos palaidinė. Stardoll'e, fudge parduotuvėje radau šokių stiliaus, neilga, rožinę palaidinę. Aš prisiminiau, kad toli spintoje aš irgi turiu tokią, tik deja ji buvo geltona.. Nors, juk skirtumas nedidelis - tokio pat stiliaus irgi neilga, tik kitokia spalva. Pažiūrėkim :

 Lašo formos akiniai. Labai jau jie populiarūs. Aš savo neturiu, bet kai buvau susitikusi su Marija, ji man davė juos 'pasaugoti' ir pamiršo juos pasiimti ir nuo tos dienos - aš juos saugau. Taip pat rasti tokius stardoll'e nebuvo sunku. Pažiūrėkim į šią apsaugą nuo saulės :

 Ray Ban arba nerdai - moksliukų akiniai. Dar vieni populiarūs akiniai, nesvarbu ar jie nuo saulės ar jie paprasti (mano regėjimui) jie visiems (daug kam) patinka. O paprasti juodi - visur tinka. Saviškius visada imu kartu, o seniau prie manęs pribėgdavo merginos ir klausdavo iš kur akiniai. NEMELUOJU. Smagiai atrodė. Na ir pabaigai :

Geros dienutės.:**

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

PATIKO ! : *

Agnytccc :3 rašė...

Nerealuu !

Anonimiškas rašė...

P.S Čia tie Marijos akiniai iš kurių stiklas iškrito per meet'ą? : DDDDDD

Elžbieta. rašė...

Santuk , Pudeli - ačiūką.:***
Santa - aha.:D

Tiesiog Berta ;] rašė...

Like :*

Elžbieta. rašė...

ačiūką, bby.: *

Dominika rašė...

Mano dragė turiu lygiai tokius pačius akinius (paskutinius) :D

Straipsnis like ^^

Agnė. rašė...

Nelandžiok po mano spintą.!:D LIKE

Elžbieta. rašė...

svajok.:*

Anonimiškas rašė...

Man patiko :)