2011 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Spalvų paletė



Sveiki,

kad žinotumėte kaip aš nekenčiu savaitgalių vasarą. Kodėl? Na, kad tėtis būna namuose ir visad prie kompiuterio sėdi, gal ir todėl, kad mama dažnai liepia tvarkytis : P, na nesakau, kad nemėgstu tvarkytis, bet man nepatinka kaip kiti man LIEPIA tvarkytis kambarį. Jums tikriausiai neįdomu, bet šiandien nusipirkau, t. y. tėtis nupirko : D labai gražią kuprinę ♥. Na, o dabar jau galime pradėti :-). Šiandien spalvų paletėje dalyvauja spalva- pilka. Pilka- neutrali spalva, nei tamsi, nei šviesi. Tinka visoms ir visur į vakarėlį, mokyklą ar pasimatymą. Vienas šios spalvos trūkumas- jei apsirenksi pilkai, be jokių spalvotų detalių, atrodysi pilka pelytė.
Na, o dabar Looklet'o deriniai:Šiltas oras: nepasakyčiau, kad darinys sukurtas šiltam orui, tiesiog jis man labai patiko, todėl įkėliau. Manau šis derinys puikiai tiks mėgstančioms pabėgioti anksti ryte. Na pirmiausia suradau kelnes, tada pilka palaidinę ir "Nike" firmos sportbačius.

Vėsus oras: prie šito derinio dirbėjau ilgai : P. Pirmiausia suradau pilką palaidinę ir džinsus. Tada uždėjau pilką paltą ir pilkus batelius. O galiausiai uždėjau tamsią, pilką rankinę.

Šito derinio nekomentuoju, nes tėtis jau ruošiasi eiti prie kompiuterio ir gali būti, kad man uždės tipo bausmę neeiti prie kompiuterio. Neužpykit, nes galiu truputi dingti jums iš akių.
Bet kai grįšiu pristatysiu visai naujas rubrikas, nes mano užrašų knygutėje spalvos baigėsi.
Na turiu bėgt :(
Myliooo B. :***