2011 m. rugpjūčio 22 d., pirmadienis

SNP modeliai priminimas


Labas :)
Šiandien staigiai į galvą kilo naujas dalykas kuris bus naujajame SNP sezone..  SNP modeliai. iš tiesų tai ne jokie kuriami grafikai ar panašiai. Tikrai NE!! Tai daug paprasčiau,bet... Įdomiau. :) Kol kas kas tai tikrai neatskleisiu- juk nebus įdomu. Todėl palieku paslapčiai ką mes su šiais modeliuukais darysime,bet jeigu nori išbandyti sėkmę užpildyk "modelio" anketą!

Pati anketa nėra labai jau sunki,tiesiog detalūs klausimai kurie bus galbūt reikalingi. :) Todėl metas prie klausimų!
1. Nick'as/Vardas/Amžius
2. Aš už/prieš (pasirinkti) madą ir ją sekančius žmones.
3. Aš mėgstu/nemėgstu derinti drabužių,(jeigu nemėgstate) rengiuosi taip kaip man šauna į galvą ir visai nekreipiu dėmesio,kad spalvos atrodo ne į temą.
4. Aš turiu/neturiu mados jausmą(-o).
5. Man patinka/nepatinka derinti makiažą(-o) prie aprangos,nes..
6. Sakinys kuriuo vadovaujiesi.
7. NORIU būti SNP modeliu,NES.

Štai tokia nesunki atranka. :) Galite bandyti visos,tiek rašytojos,tiek skaitytojai.. Kuo daugiau konkurencijos,tuo įdomiau,argi ne taip? :) O kur šiuos klausimus siųsti? Ogi jeigu norite,galite atsakyti komentaruose,gali atsiųsti man į stardoll (planethype), atsiųsti į skype moni.xe.xe arba į elektroninį paštą- SNPmodeliai@gmail.com .
Daugiau INFORMACIJOS neteiksiu,kadangi kaip ir sakiau jokio įdomumo. Tegul būna paslaptyje,o naujajame sezone sužinosite VISKĄ! Juk liko vos 10 dienų :)
Ką manote? 
Monika.

10 komentarų:

Laura rašė...

1. Merrgike/Laura/14
2. Aš už madą sekančius žmones
3. Aš mėgstu derinti drabužius
4. Aš turiu mados jausmą
5. Man patinka derinti makiažą prie aprangos, nes tai suteikia spalvingumo ir išryškina spalvų paletę esančią ant tavo kūno
6. Turiu savo kredo, bet kredo niekam negalima sakyti tik sau pačiam. Taigi, neatskleisiu.
7. Noriu būti snp modeliu, nes jaučiuosi to verta, man tai patinka.

Viкūtа ;* rašė...

1.LolaAra/Viktorija/12
2.Aš už madą sekančius žmones
3.Aš mėgstu derinti drabužius
4.Aš turiu mados jausmą
5.Man patinka derinti makiažą prie aprangos,nes esu kūrybinga asmenybė ir jei ko nors nesuderinu,tai dažniausiai jaučiuosi visiška kvailė.Pas mane turi būti viskas tobula.
6.Rėžk tiesą į akis.
7.Noriu būti SNP modeliu,nes būti modeliu (bet kokiu) yra mano svajonė ir dar todėl,kad SNP yra labai mielas ir šiltas blog'as.

Rugilė :Dp* rašė...

1. Zujka1999/Rugile/12
2. Aš už madą ir ją sekančius žmones.
3. Aš nemėgstu rengiuosi taip kaip man šauna į galvą ir visai nekreipiu dėmesio,kad spalvos atrodo ne į temą.
4. Aš turiu mados jausmą(-o).
5. Man patinka derinti makiažą(-o) prie aprangos,nes..
6. Neturiu tokio :)
7. NORIU būti SNP modeliu,NES noriu juk reikia pabandyti :)

Rennata rašė...

Monika kreipiuosi i tave. Labai grazia paakele cia suskelej (pirmpji eilute). Kilo gal tiesiog be jokiu paslapciu tiesiogiai. Nera ko slepti as tau papasakojau jog ketinu ikurti modeliu agentura snp blogas bus partneriai bet sitkaip tu supavydejai nes neturi minciu o tiesiog KOPIJUOJI! Geda tau turetu buti.

Anonimiškas rašė...

1. Nick'as/Vardas/Amžius
257744/Sandra/14
2. Aš už madą ir ją sekančius žmones.

3. Aš mėgstu derinti drabužių, nesirengiuosi taip kaip man šauna į galvą ,kreipiu dėmesio,kad spalvos atrodo ne į temą.

4. Aš turiu mados jausmą(-o).

5. Man patinka derinti makiažą(-o) prie aprangos,nes taip graziau atrodo.

6. Sakinys kuriuo vadovaujiesi.
Palyginimas - tai dar neirodymas.
7. NORIU būti SNP modeliu,NES manau ,kad tai gera ideja ir noriu joje dalyvauti.

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Requeen- ką čia kliedi ble? tu net nežinai,kas čia bus daune tu. Nei man įdomu ką tu kuri,nei ką. Tau pavydėt? omg,niekada. Gal tu nukopijavai? Nes tai paskelbiau seniau,mažyle. Jeigu tau patinka save tikinti tuom ko nėra- sėkmės. Galvok ką nori ir prie mano minčių ir kūrybos nesikabinėk,aišku? Kai pamatysi,kas čia yra tada galėsi užsikišt savo snukį sūriu ir kampe graužt.
Sr už išvadinimus,bet mane bėsina kai kiti pavydi

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

ir bl tu manęs nenervink gerai? Minčių už tave daugiau turiu,nevykėle. Jei jų neturėčiau SNP NEBŪTŲ TOKS KOKS YRA,AIŠKU? Ir tu čia nusprendei,kad mes būsim partneriais- ne aš. Man nereikia daryti reklamos kažkokios nemokančios galvoti ir tesugebančios padaryti skandalą mažei. Todėl susikišk tas savo nesąmones sau pati žinai kur ir užsičiaupk,nes po to prisišauksi. Jei pavydi-pavydėk tyliai ir manęs ir mano MINČIŲ ČIA NEKIŠK. NEPATINKA NESKAITYK,dėmesio neužsitarnausi.

Rennata rašė...

Krc. susikisk savo melagingas snekas i subine!

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Neskiesk asile bl. Krč nuėjau į tą tavo supistą blog'ą prieš kelias dienas nx nieko nėra o čia kopijavimu kaltini. Pz asilo galva tu,nustok išsipisinėt ir nevaidink,nes ir tai akivaizdu,kad išsipisinėji,ožka. Supūk toj agentūroj naah,toks jausmas tu ją išradai? Bl nejuokink,angliškus blog'us paskaityk,tada sakyk kad tu sugalvojau,šliuže. Kai pamatysi kas čia iš viso bus,tada sėkmės galėsi atsiimti žodžius nes nei man įdomu ką tu kuri nei ką. O į subinę neturiu ką kišti,jei ką reikia susikišk sau. Sėkmės.

Anonimiškas rašė...

Incredible! I'm truly enjoying the layout of your website. Are you using a custom theme or is this freely available to all individuals? If you do not want to say the name of it out in the general public, please be sure to e-mail me at: monte_dalton@googlemail.com. I'd really enjoy to get my
hands on this theme! Many thanks.

Also visit my web-site; youtube