2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Šiek tiek aprangų.

 Sveiki,
šiandien vėl šiek tiek derinukų, įkelsiu manau dar du kartus - savo kurtus realybėje ir polyvore. O šiandien - du vasariški deriniai rasti internete ir vienas kurtos draugės (Gretos) .
 Šitoje aprangoje man labai patiko palaidine ji tokia graži, gėlėta ir puikiai primena gėlėtą pievą, vasarą. Šortai paprasti, neįpatyngi, bet gražūs. Taip pat tinka nepastebimas diržiukas, o rankinėje sutilps viskas ko reikia, taip pat ji 'atgaivina' aprangą. O laikrodukas ne tik šauniai atrodo, bet ir primena kiek laiko.
 Šitą derinį man sukūrė draugė. Man patiko, kad ji drąsiai derino spalvas, ko aš turiu pasimokyti. Manau apranga šaltesnio oro dienai, nes čia yra uždari batukai ir tympos. Kai pamačiau šitą derinį galvojau - čia labiau tiktu džinsai, bet tai toks pabodęs rūbas, o tympos tokios šviesios, gėlėtos, vasariškos ir čia puikiai tinka ta ilga palaidinė (kodėl su mikiu? Nes draugė žino kad aš juos myliu) . Gal čia ir netinka pelėda, aišku įdomiau būtu pažiūrėti kaip atrodytu kai užsidedi visą tai, gal tada pelėda - tiktu. Akiniai puiki apsauga jeigu aplankys miestą saulutė. Na, o apyrankė/gumytė - manau netinka.
Na, o pabaigai paprasta suknelė su kuria mielai išeičiau į miestą. Vėl gėlėta (pastebėjau visuose mano aprangose šiandien įkeltuose yra gėlės) detalė - sijonas, man labiau patiktu jeigu viršutinė dalis galėtu būti balta, šviesiai mėlyna (taip, man pradėjo patikt šviesios spalvos) . Ką dar galiu pasakyti? Apyrankės atrodo šauniai - manau reikia tik kokio nediduko pakabuko. O rankinę pakeisčiau į mažą delniukę.
Na tiek šiandienai,
geros dienos.:)*