2011 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Resort 2012 | Kharma




 Po Moschino (Cheap & Chic) tribute parduotuvės, stardoll administratoriai nekėlė jokių naujų apdarų. Tik neseniai pasirodė "naujoji" "Archive" kolekcija, ir sena (?) "Monte Carlo" parduotuvė. Tuo tarpų už Stardoll'o ribų mada ėjo toliau.Būtent nesiai per Stardoll mados savaitę sužavėję savo minimalizmu ir laisvumu mados namai Kharma, kurių dizaineris Linus Leonardsson pristatė puikią tarpsezoninę resort kolekciją 2012-iems metams.
Nuostabaus grožio modelis Marte Storrö (Kharma Models), studijineme fone pristatė resor kolekciją. Kaip ir kekvienoje resor kolekcijoje neapsieita be maudimosi kostiumelių, maxi ilgio sunelių. Galbūt liemenėlės ir sijono derinys primena Yves Saint Laurent mados namų 2011 resort kolekciją, ber Kharma mados namai padarė savaip. Sijonus išputė, naudojo pilką šifoną ir pastelinių spalvų audinius. Jokių puošybos elementų.Kolekcijoje vyravo pastelinės spalvos : persikinė, žalia ir pilka.Suknelių ilgiai prasidėjo mini ir baigėsi maxi.Kaip visad kolekcijos pabaigoje nuostabi suknelė.Šį kart ji persikinės spalvos ir šiek ties pūsta.Kolekcijoje galima surasti ir šifono.Avalynei neskirta daug demėsio, buvo pristatyti klasikiniai juodi aukštakulniai, keleta pilkos spalvos, labai grubios ir aukštos platformos avalynės.
Apibendrinant viską Kharma mados namai liko tokiais pat jaunatviškai, minimalistiškais ir laisvais. Tokia kolekcija būtu puikiai perkama Starplazoje. Belieka laukti Kharma mados namų Haute Couture, vyrų ir beabėjo vienos iš svarbiausių moterų kolekcijos ateinančiai vasarai !