2011 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Perkam?

 Sveiki,
sugalvojau naują temą kuria vesiu irgi neilgai - kaip ir aprangas. Čia bus patarimai ką nupirkti - stardoll'e, realybeje. Pirmi pasiūlymai jau pasirodys, o kitus manau pamatysite irgi greitai.
 Papuošalai. Ar daug turi papuošalų? Man tai jų visada ne gana. Manau visos esam nužiūrėjusios kokį mielą aksesuarą. Kodėl nepataupyti ir nenupirkti jo? Taip taupyti sunku, bet juk tave mama siunčia į parduotuvę? Paprašyk jei liko smulkių kiek nors, kad duotu tau, nes tu nori nusipirkti papuošaliuką mama aišku duos, dar apsidžiaugs, kad ruošies taupyti, jeigu reiks kelių litukų - paprašyk, kad mama arba tėvelis duotu.
 Kasdieniniai rūbai. Greit reik vėl į mokyklą.. Bet juk nori atrodyti šauniai prieš klasiokes, su naujais drabužėliais? Aš norėčiau - dėl to ir nusipirkau naujų rūbų. Čia jau į pagalbą gali ateiti mama (dėl pinigų) , o gal pati turi pinigėliu? Šaunu. Nusipirk naujus džinsus, batelius, palaidinukę, megztuką. Jeigu eini su rankinėm - tai nupirk rankinę portfeliuko formos ar kokia tau patinka labiau.
Kombenezonas. - EI. Juk dar vasara, o Rugpjūti žada gerą orą - nusipirk kombenezoną, tai netik madingas, bet ir patogus rūbas, o jeigu nupirksi gražų kombenezoną - visi tau pavydės ir atrodysi labai gražiai. O kol karštos dienos - tau pravers šitas puikus rūbas.
Na tai tiek,
einu tvarkyti butą.:**

14 komentarų:

Gabie85 rašė...

Jei galima mažiau deminutyvų.

Agnytccc :3 rašė...

Patiko. Bet jau atsibodo tokie straipsniai.

Elžbieta. rašė...

tai yra mnao sritis.: )

Radvile rašė...

o man patiko :)

Elžbieta. rašė...

manau kiekviena rašytoja turi savo rašymo stilių - aš esu prie patarimų, aš mėgstu padėt, patart ir užjaust, nieko negaliu pakeist, atsiprašau.;) nebent jums būtu ramiau, jeigu imsiu ir pasitrauksiu iš SNP komandos. Jei to norit - neslėpkit - išeisiu, manęs neikas nelaiko.

Agnytccc :3 rašė...

Na tu gerai rašai , bet patarimai tiesiog man bent jau pabodo. Aš neprašau tavęs išeit. Galėtum paivairint savo straipsnius. Žinau , stardollas jau pabodo bet pasistenk ne vien tokio tipo straipsnius rašyt.

Viktorija. rašė...

Nu blem jumpsuito ir nenusipirkau angilijoj!!! Po parduotuves tai vaikščiojau vos ne kiekvieną dieną,bet neradau tokio kuris man labai labai patiktu.Reiks sesei sakyt,kad iš interneto užsakytu :D
O papuošalus dabar laaabai pamėgau.Nusipirkau pakabuką pelėda už 1 svarą (4-5 lt:D),tai kaip nenusipirksi toookio grožio?:P

Liike <3

Anonimiškas rašė...

Man patiko, tik kažkaip pačio straipsnio esmės nesupratau :D

Elžbieta. rašė...

straipsnio esmė, kad reik kartais palepint save, nes žinau daug mergaičių, kuriom tiesiog gailą pinigų apsipirkt.:)

Silvija. rašė...

Tokių straipsnių kaip šis yra kiekvienam bloge, tai skaičiau tik apie papuošalus. Sugalvok ką nors naujo.;D Btw, 7 klasėj sutelk didesnį dėmesį lietuvių kalbos pamokoms. :D

Elžbieta. rašė...

kai šalia Rugilės sėdi, nereik jokių lietuvių pamokų.:D

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Gal nustokit peikti ir pagirkit? :)*

Tiesiog Berta ;] rašė...

Man tai patiko :)

Aušrinė ♥ rašė...

Straipsnis yra geras ir nieko daugiau nebepridursi.