2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Nuo saldumo iki... Mados?

Labas vakaras mieli skaitytojai!
Kaip keista... Pagal planus kuriuos kažkada rašiau sąsiuvinyje- būtent rugpjūčio pirmąją turėjau keisti blog'o išvaizdą ir toks jau sutapimas... Kad rugpjūčio pirmąją jis pakeistas. Naujas,gražus,naktinis (uuuh:DD),energingas. Kadangi aš kaip sakant grįžtu į blog'ą reikia naujo įvaizdžio,naujos muzikos,naujų kortelių... Galių gale dar kai ko iš jūsų pusės- didesnio sekėjų skaičiaus. :) Norėčiau,kad nepatingėtumėte ir paspaustumėte SEKTI. O dabar metas pokalbiui (tiksliau metas skaitymui) apie pasikeitimus.

Pasikeitimai kiek kitokie- tamsūs. Nors visai neseniai MES VIENINTELIAI BUVOME TAMSŪS, neminėsiu blog'o,nenoriu pyktis,bet atsirado ir kiti kurie tamsūs. Na neesmė. O fonas .. Ką jis jums sako,primena? Taaaip! Man jis iš ties puikus. Šį foną tiesą sakant seniai seniai turėjau nukišusi kompiuteryje ir štai atradau šiandien beieškodama paveikslėlio fonui. Radusi šį pagalvojau kodėl gi ne? :) Todėl jis- prieš jūsų akis.

Na,o svarbiausia.. Komentavimas ir skaitytojų aktyvumas. Paskutinis vasaros mėnuo žmonės!! Nepamirškite komentuoti,nes šis mėnesis yra lemiamas!! Iš tiesų dabar komentavimas ir vėl suprastėjo..Bet tikiuosi jis vėl atgis,todėl..

KOMENTUOJAM!!!!
Gero vakaro,labanaktis. Einu miegoti,kadangi vaaakar.. Nusikaliau. Atsiguliau 2:30h,o atsikėliau po devynių... Tad gero vakaro meilučiai! :*

11 komentarų:

Eglė rašė...

Vonderful :D

Gabija rašė...

Nerealiai nuostabus blogas , na tiesą pasakius , man šis fonas labiausei patinka . ;D

Agnytccc :3 rašė...

Šeip tai Monika aš tavę užmušiu nes tu mane pribloškiai šituo fonuu ir ta daina ;DD I wanna goo ! Liux ne fonas ! Man patyynk !

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Džiaugsiuosi :)

Gabie85 rašė...

Gut gut.

Elžbieta. rašė...

tavo fonai visad tokie nuostabūs.:D

Tiesiog Berta ;] rašė...

Gražūūūūūū ;D

▲Princess Pichu▼ rašė...

Gražus fonas ;)

Mingailė rašė...

myliu sita fona. man jis neenerginkas, o tos romatiskas ir svajingas, o ta bum bum, muzika netinka. patarciau deti pirma daina Make you feel my love - Adele. ji tokia rami ir romantiska. Primena paryžių. accch !

Aušrinė ♥ rašė...

Super :)

Anonimiškas rašė...

Man jis patinkaaa. :}}