2011 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Mokykla


Dar kartelį sveiki :)
šiandien nutariau parašyti, kodėl gi mes nekenčiame mokyklos? Ir kaip tas problemas, spręsti.
***
Perlenkite paprastą popieriaus lapą pusiau, ant vienos pusės užrašykite: 'Mokykla, man patinka, nes...' kitoje lapo pusėje užrašykite: 'Mokykla, man nepatinka, nes...'.
Lapas turėtų atrodyti šitaip:
Išdidinkite, jai nematote :)
Tada rašykite kas patinka mokykloje, o kas nepatinka. Tiesa, aš neišstengiau parašyto daug dalykų, kodėl man mokykloje nepatinka. Na, o jai jums gavosi daugiau nepatinkančių dalykų, mes apie juos tuoj kalbėsime ir bandysime spręsti problemas.
Problemos:
  • Nepatinka, klausytis nuobodžių mokytojo,-(s) aiškinimų. Sprendimas: kad ir kaip nuobodu, pabandyk išklausyti mokytojo, kalbą, gali būti, kad tau, ta ilga mokytojo litanija, padės gyvenime. Na, o jai tiesiog negali klausytis, tokių pamokslų piešk, nesvarbu ką, bet bandyk klausytis mokytojo kalbos.
  • Nervina, klasiokas. Sprendimas: džiaukis, tikriausiai, 'kritai' klasiokui į akį. Na, o jai, jau negali jos pakęsti, atsiribok- nesiklausyk jo, daryk ką nori ir pamatysi, jam bus nebeįdomu ir tikrai atkibs.
  • Neapkenti mokytojo,-(s). Sprendimas: manau tai yra rimta bėda. Jei nemėgsti mokytojo, kad daug duoda namų darbų, tai nėra rimtas nekentimas. Na, bet jai yra, tikrai rimtesnių priežasčių, nesidrovės kreipkis į mokyklos psichologą,-(ę), ji tau mielai padės.
  • Namų darbai. Sprendimas: pasikviesk klasiokę ar draugę ir paprašyk, kad tau ji paaiškintu ar padėtu. Na, o jai draugų nėra, gali pasileisti muziką pvz. uždavinį skaityti tiek kartu, kol suprasi (kvailai skamba, bet man padeda).
  • Iš tavęs tyčiojasi. Sprendimas: tai rimčiausia bėda iš mano vardintų. Nebijok apie tai pasikalbėti su tėvais, jie tikrai imsis priemonių. Na, o jai nepasitiki tėvais, papasakok mokyklos psichologą,-(ę), galų gale į auklėtoją.
Mano išvardintų problemų, tik kelios, bet nebijokite kreiptis į tėvus, mokyklos psichologą,-(ę), auklėtoją, arba tau patikimą žmogų. Viliuosi, kad nors truputį sudominau ar padėjau.

Na ir mokyklai sukūriau tris derinius: 'Polyvore', 'Looklet' ir žinoma 'Stardoll'.
Žiūrime:


Polyvore derinys: šis derinys yra gana, kasdieniškas ir paprastas, mano skonio. Juodi džinsiukai, balta palaidinė su mickey mouse, juodas paprastas megztukas, juodi batai, klasikinė kuprinė ir mickey mouse, baltas laikrodis, kogi daugiau reikia į mokyklą? :). Manau derinys šiuolaikinis ir klasikinis.

Stardoll'o derinys: nesiruošiu daug jo komentuoti, nes jums mano stardoll deriniai nepatinka :). Derinys klasiškas ir puošnus.

Looklet derinys: šis derinys taip pat klasikinis, bet ne mano skonio. Puošnūs, balti marškinėliai, sijonas, juodi bateliai- dera tarpusavyje. Liko aksesuarai: juodos petnešos ir rankinė, knygoms susidėti.

Ar patiko?
Myliu, Berta :)*


7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai patiko :)

Tiesiog Berta ;] rašė...

Ačiūūūū :)

www.snp4you.blogspot.com Monika :* rašė...

Labai labai patiko!

Tiesiog Berta ;] rašė...

Dėkui! :)

Anonimiškas rašė...

Man irgi labai patiko :D

Elžbieta. rašė...

norėjau rašyti 'apklausą' mano kurtą tipo apie tai , bet nekūūūrsiu čj.:/
LIKE

Tiesiog Berta ;] rašė...

Smagu, kad patiko :)