2011 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Fashion Victim


Hey. Kaip žadėjau šiandien parašysiu pranešimą. Pirmą kart po pertraukos rubrika Fashion Victim . Tikiuosi ji patiks jums kaip ir anksčiau. Na , o pirmoji dalyvė yra Monika (Planethype) .

Pirmoji diena :
Makiažas



Manau makiažas buvo tikrai priderintas prie aprangos. Nebuvo pernelyg išsišau-
kiantis. Labiausia man patiko sruogelės. Jei jų nebūtų, būtų nuobodoka. Dar
būčiau pašalinusi tuos auskarus kurie kaip suprantu turėjo būt antakyje.


Apranga



Apranga irgi nebloga. Spalvos suderintos. Nežinau kodėl, bet sužavėjo Dream palaidinė. Tačiau norėtųsi kažko daugiau, bet nepavyksta įvardinti ko. Galbūt kokio švarkelio ar aksesuaro.

Bendrai pirmąją dieną vertinu gerai. Vertinčiau 9- 9,5.

Antroji diena:

Makiažas


Du žodžiai - Labai patinka. Viskas kartu taip elegantiška ir įmaišyta šiek tiek prieskonio. Nieko nebuvo per daug ir tiko prie aprangos. Kartais atrodo norėtųsi duot kritikos , bet negaliu prikibti .

Apranga


Elegantiška su prieskoniu kaip ir makiaže. Nors galbūt būčiau įdėjus kokią mažą auksinę detalę, kad derintųsi prie auskarų, na arba keisčiau juos. Ir dar tos plunksnos ant batų. Arba jas būčiau dėjusi kitur pvz. po diržu, arba visai nedėjus. Man jos čia nelimpa.

Bendras vertinimas būtų 9-10

Trečioji diena

Makiažas

Nuotraukos neturiu, nes buvo pakeisti tik auskarai. Auskarai galėjo būti pilko arba violetinio atspalvio, nes labai susilieja su juodais plaukais ir tamsiais drabužiais. Na ir dar galbūt aš bučiau naudojusi neutralesnį lūpdažį.

Apranga


Labai puošni apranga. Aš tikriausiai būčiau panaudojusi pėdkelnes, nes viršuje visko labai daug, o apačioje labai tuščia. Batai galėtų būti labiau elegantiški , nes šie labiau kasdieniniai ir tiktų prie kelnių. Nenoriu kibti kaip kitos dėl tamsių spalvų. Man ir pačiai jos labai patinka ir dažniausiai tik jas ir naudoju. Man taip priimtiniau, nors nereikėtų atsisakyti ir ryškių spalvų.

Bendras dienos vertinimas būtų 9


Bendras visų dienų vertinimas

Manau tavo aprangos buvo tikrai neblogos. Pamenu kai dalyvavai pirmą kart rezultatai buvo žymiai prastesni. Tiek mano tiek manau skaitytojų atžvilgiu. Surinkai didžiąją dalį taškų. Iš Fashionistos , išteisintos ir nuteistos aš spausčiau pirmąjį varijantą, nors dar trūko iki tobulumo. Linkiu ateityje pasiekti dar geresnių rezultatų .

O dabar balsavimas.

Sekanti dalyvė jei pavyks bus ryt arba po ryt. Tai pat galima registruotis komentaruose. Pranešimas trumpas ir ne visai įdomus. Nebuvo daug ką kritikuoti (evil). Na ir , kad praskaidrinti vakara linksma mano foto .

Myliu E. ;**

6 komentarai:

Elžbieta. rašė...

Šaunuolė, patiko.: )

Tiesiog Berta ;] rašė...

Patiko, o Monika visada tobula ;D

Indre ♥ rašė...

As noreciau : meilute_lt

Anonimiškas rašė...

Patiko... Nežinau kodėl, bet kai kurios aprangos ar veidas man nelabai gražūs :D

Agnytccc :3 rašė...

Labai liux ! Nroiu Gabi_118

MaRy_LT rašė...

as noriu mary_lt