2011 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Būk pripažintas SNP vasaros aktyviausiu skaitytoju! KARTOJIMAS

Kadangi nelabai čia kas savo noru komentuoja (o taip,juk lietuviai be prizų nė žingsnio) turiu sugalvojusi naują konkursą kuris bus kas sezoną(3 mėnesius). Kaip suprasti? Tiesiog nuo šiandien iki rugsėjo pirmosios prasideda šis konkursas. Nors teliko maždaug pusantro mėnesio,tačiau nesvarbu. Taigi ką reikės daryti? Iš karto sakau,kad tai susiję su komentavimu ir aktyviu blog'o skaitymu!

Ką reikia daryti?

Nieko nėra sunkaus. Tiesiog norėčiau,kad visi skaitytojai arba didelė dalis jų labai labai labai labai aktyviai komentuotų,skaitytų blog'ą,gal net jį siūlytų kitiems? Tuomet būtų tikrai labai šaunu,bet pagrindai yra komentavimas,skaitymas,dalyvavimas konkursuose (kurį vieną greitai paskelbsiu) ir žinoma nepatingėkite spaudžioti reakciją! :)

Prizai

Dar šiam kartui tikslaus prizo nenusprendžiau ar tai bus susiję su pinigais,superstar kodu,ar anketa,ar drabužiais. Žiūrėsiu pagal padėtį,bet iš tiesų prizas bus geras,PRIŽADU. Jis jūsų tikrai nenuvils. Manau,kad superstar dabar tikrai nebus,nes per trumpas laikas,bet tai gali būti anketa (ne planethype,turiu ir kitų kur yra nuo 2000-3500 sp. Taigi nuo šiandien jūs jau kuo aktyviau pradėkite komentuoti,dalyvauti konkursuose,lankytis,spaudžioti reakcijas ir kviesti naujus skaitytojus! Ką pakviesite skaityti,parašykite man. :) Tai tik didesnė galimybė laimėti!

Todėl konkursas prasideda!!!!! 
Nuo šiol tikiuosi daug daug daug daugiau skaitytojų aktyvumo!
Myliu JUS
labai labai stipriai
Monika :*