2011 m. liepos 26 d., antradienis

Knygų TOP 3

 Sveiki,
pagaliau pasitaisė šūdina nuotaika ir dingo noras mirti, todėl parašysiu senai nerašytą temą - knygučių TOP 3 . Jokių romanų. Šias knygas perskaičiau būdama kaime. Viena knyga man nepatiko, todėl čia bus net kritikos.
Ieškant Džei Džei.
 Ar skaitėt knygą kur vienas vaikas nužudo kitą? Ne? Aš prieš tai neskaičiau, bet perskaičiau šią knygą - ir sužinojau žudikės mintis ir panašiai. Maža Dženė, būdama 11 metų nužudė savo geriausią draugę Mišelę. Dženė po 6 metų išėjo į laivę. Jos išėjimas buvo suplanuotas - ją paleidžia, ji gauna kitą vardą (Alisa) , gyvena pas Rouze. O po 6 mėnesių visi laikraščiai sužinojo jos išėjimą, oficialų. Bet niekas nežino jos naujo vardo, pavardės. Alisa gyvena paprastą gyvenimą - turiu draugų, vaikiną, darbą. Bet jos nauja kaimynė kuri apsimetė mokytoja, buvo žurnalistė, ji sužinojo viską apie Alisa. Tai paskelbė laikraščiai. Alisai vėl teko keisti gyvenamą vietą, vardą.
Knyga iš keturių skyrių - Alisos skyrius, Dženiferės (Dženės. Vaikystės aprašymas) , vėl Alisos, ir paskutinis - pakeistas Alisos vardas.
Heroinas.
 Knyga kuri daug kam patinka, bet ji sulauks iš mano puses - kritikos.
Knyga mano nuomone, per daug išgirta. Pradžia buvo paini, iki devinto skyriaus perskaičiau, toliau netraukė, bet pagalvojau reik perskaityt. Toliau pasidarė įdomiau, bet nepatiko, kad rašoma apie prostitucija, kaip vogti ir panš. Kai kurie gali sekti jų pavyzdžiu.. Iki galo taip ir neperskaičiau, bet žinau, kad pagrindinė veikėją Džema sulaukė vaiko nuo Taro, Taras ir Džema jau nebe pora, abu stengiasi mesti herą.
Emilės uodega.
Knyga daug kam pasirodys vaikiška, nes rašo apie undines. Iš tiesų knyga įdomi.
Ji apie mergaite Emilė, kuri sužino, kad yra undinė. Jos mama buvo įsimylėjusi į undiną, o pati buvo paprasta mergina. Ji pagimdė nuo jo dukrą - dvikoje, bet vandenyje undinę. Emilė nematė savo tėva, nes jis įkalintas, kadangi pagal jų įstatymus - negalima bendrauti jūros žmonėms su dvikojiais. Knygoje pasakoja, kaip Emilė ieško tėvo su savo drauge. Galiausiai jį rado ir įvyko teismas, kur jos tėvą paleido ir jei su šeima nuplaukė į salą kur turi gyvent. Yra ir antra dalis, bet jos neskaičiau, Agnė sakė įdomi.. Reiks perskaityt.
Gerai, bėgu,
einu kurti savo istorijos eigą.:**

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nė vienos neskaičiau, bet reikės paskaityt, nes pasirodė įdomios.

Elžbieta. rašė...

nes yra įdomios.:D

Aušrinė ♥ rašė...

Įdomu :}

Evelinaaaa. :D rašė...

Dvi skičiau, vienos ne ( paskutinės ). Bet manau reikės perskaityt :) Šiaip tai labai įdomias knygas siūlo :)

Elžbieta. rašė...

nes neįdomias metu vos pradėdama skaityti.: D

▲Princess Pichu▼ rašė...

Esu skaičiusi Ieškant Džei Džei :D Visai patiko.

Evelinaaaa. :D rašė...

Patarčiau paskaityti Angelas ir Džo, Vaikas be vardo, Mėlynas mėnulis, Saros veidas, šiaip esu daug skaičius, tik nebepamenu, kurios man dar įspūdį paliko :)

Ievūks. rašė...

Hmm, reikės paskaityti :)

Elžbieta. rašė...

Evelina - paskaitysiu.:)